OGLASNA TABLA
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Letnja sezona na Torniku počinje 16. juna

Letnja sezona na centru Tornik počinje u sredu, 16. juna, rekao je za Radio televiziju Srbije direktor Skijališta Srbije u najavi nove sezone.

Prvog dana svi sadržaji su besplatni, a do kraja leta planirani su popusti o čemu će korisnici biti obavešteni. Posetiocima će biti dostupni žičara, bob na šinama, avantura park, zip lajn, staze za šetnje i vožnju bicikala i ostali sadržaji koji čine aktivan odmor na planini.

Zimska sezona na Torniku trajala je 95 dana, i kao u svim skijalištima obeležile su je mere protiv širenja koronavirusa i veći broj domaćih turista. Sticajem okolosti, prethodna letnja sezona je bila najbolja za Skijališta Srbije, ali sa druge strane, Tornik je tradicionalno dobro posećen i leti što se poklapa sa trendovima u velikim svetskim planinskim centrima, što je potvrdio i direktor JP Skijališta Srbije Dejan Ćika gostujući na RTS-u:

„Zlatibor je posećeniji leti nego zimi, a i tamo smo napravili jednu plavu stazu od 2,5 km. Gondola vozi korisnike usluga od centra Zlatibora do vrha Tornika, tako da će se povećati broj turista, nećete morati da palite kola da biste došli da šetate,“

rekao je direktor skijališta Srbije u Jutarnjem programu RTS-a i apelovao na turiste da se čuvaju tokom boravka na planini i ne posećuju neistražena mesta na centrima Tornik, Kopaonik i Stara planina.

Izvor: zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Od sutra stroga kontrola – svi uređaji policije otkrivaće pijane i drogirane vozače

Oglasna Tabla

Najbolje užičko-Najveći pećinski portal na Balkanu

Oglasna Tabla

Zašto nikako ne smete da stavljate krastavac i paradajz zajedno u salatu

Oglasna Tabla

Otkrila je Novaka, proglašena za jednog od najboljih trenera na svetu, a od svog radase nije obogatila: Ovo je priča o legendarnoj Jeleni Genčić (VIDEO)

Oglasna Tabla

Svetski dan velnesa obeležen na Zlatiboru (VIDEO)

Oglasna Tabla

Održano školsko takmičenje u ribolovu (VIDEO)

Oglasna Tabla

Biblioteka vas čeka

Oglasna Tabla

I jutros smo platili Titov dug: Legla nam je rata od 20 miliona evra

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za utorak – 15. jun

Oglasna Tabla