ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Културни центар Златибор у сусрет празницима (видео)

Ова година је била испуњена мноштвом културних дешавања у општини Чајетина, а једно од места где су се она одигравала био је и Културни центар Златибор. У њему су се одржале многобројне изложбе, концерти, филмске пројекције, представе. И децембар ће у овој установи културе, захваљујући општини Чајетина и ТО Златибор,  бити испуњен лепим дешавањима.

Културни центар Златибор је својим суграђанима и гостима свих узраста за наредни период припремио мноштво лепих дешавања. Прво од њих је представа за децу која ће се у овом модерном центру одиграти већ 1. децембра.

„У децембру, ТО Златибор и општина Чајетина, поклањају две представе за наше најмлађе гледаоце. Прва је „Три мускетара“ од Чича Мичиног позоришта из Београда, добро позната прича о мускетарима и њиховом слогану „сви за једног, један за све“. Представа ће бити одиграна 1. децембра од 19 часова. Следећа представа за децу је 14. децембра,  „Кли и Клак – еколошка авантура из Бубограда““, рекла је за „Златибор прес“ Оливера Никитовић из  Културног центра Златибор.

За публику свих узраста 3. децембра ће се одржати 11. фестивал ветерана фолклора за који су се ове године пријавило 56 културно-уметничких друштава из земље и иностранства са око 1 400 учесника. 

„Долазе нам КУД-ови из Аустрије, Словеније, Хрватске, Црне Горе, Републике Српске,  Србије. Након њих, 5. децембра ће на позорници наступати деца из Дино клуба са представом „Опанак и штикла“. Други по реду „Златибор латино денс“ одржаће се 10. и 11. децембра у  терминима од 11 до 17 часова. Око стотину учесника биће тих дана на сцени КЦ Златибор. „

У вечерњим часовима 11. децембра публика ће на сцени имати прилику да поново погледа представу аматерског Театра „Инат“ , „Чудо у Шаргану“, која је у претходним играњима била изузетно посећена . Након њих, 22. децембра публику ће забавити врсни дует у кабареу „Да, то су били дани“, Небојше Дугалића и Бориса Пинговића. Поред овога, у Културном центру петком и суботом настављају се филмске пројекције.

„У децембру нас очекују премијере“Аватара“, „Време армагедона“, цртани филмови: „Мачак у чизмама“, „Меда са севера“ и анимирани филм „Лили, Лили, крокодили“. Такође очекујемо, након пар одлагања, да ће дистрибутер пустити дуго очекивани филм „Фабелманови“ који је аутобиографски филм о Стивену Спилбергу“. Мени остаје да позовем све заинтересоване да посете ове догађаје које смо припремили за њих“, рекла је Оливера Никитовић.

М.Ранковић Луковић

Извор: Златибор прес

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Отварање Фестивала стрипа на Тргу партизана

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Пажљивкова смотра“ за већу безбедност деце у саобраћају

ОГЛАСНА ТАБЛА

Недеља превенције повреда у саобраћају

ОГЛАСНА ТАБЛА

Отворен фестивал „На пола пута“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бесплатан превоз за заинтересоване пољопривреднике за посету Међународном сајму пољопривреде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Дан планете земље

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почела наплата такси за улазак моторних возила у НП Тара. Возачи са ужичким таблицама до даљег ослобођени плаћања

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Ужицу одржани 27. Регионални сусрети домова ученика средњих школа Западне Србије

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођено пет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА