ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Kroz program „Udružimo se“ u naselju Vrela izgrađeno novo sportsko igralište

Zahvaljujući programu “Udružimo se”, inicijativi i angažovanju meštana, a sredstvima koja su opredeljena iz budžeta Grada Užica u naselju Vrela posle nekoliko decenija izgrađeno je novo sportsko igralište.

Sportsko igralište za fudbal i košarku, ali i prostor za okupljanje dece i mladih, ono je na šta su meštani Vrela čekali godinama unazad. Želja im se ostvarila, pa su kako ističu veoma zadovoljni i zahvalni Mesnoj zajednici i Gradu na realizaciji ovog projekta.

Po rečima direktora JP “Užice razvoj” Nikole Maksimovića izgradnja igrališta dimenzija 39 puta 20 metara koštalo je oko tri miliona dinara.

“Urađeni su svi građevinski radovi i igralište je asfaltirano, postavljena je nova ograda visine oko 3,5 metra,a ovih dana radiće se i iscrtavanje. U narednih mesec dana biće urađen i deo tribina čime bi se komletno zaokružila priča. Naravno, biće postavljena i rasveta”, dodaje Maksimović.

Vladimir Sinđelić, član Gradskog veća za mesne zajednice ističe da se uporedo sa ovim završni radovi odvijaju na još dva igrališta u gradu. Jedno je u Ulici Nikole Tesle, a drugo u Gorjanima.

“Naša ideja je da svaki deo grada ima svoje igralište, a pored velikog broja dečijih u planu je i što veći broj sportskih igrališta. Kroz projekat “Udružimo se ” u protekle dve godine urađeno je sedam igrališta, a uskoro se očekuje i ovogodišnji konkurs, pa pozivam građane da se jave i svojim idejama daju predloge za izgradnju novih ili uređenje postojećih terena”, zaključuje Sinđelić.

Izvor: uzice.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Како заштитити род од климатских промена

ОГЛАСНА ТАБЛА

Да живот буде сладак као мед (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Најважније што треба да знате о ММР вакцини која једина штити од малих богиња, најзаразније болести за коју човечанство зна

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ништа не чисти јетру као овај напитак, одличан је и за кости и крвне судове

ОГЛАСНА ТАБЛА

Развојни планови Златибора у жижи интересовања

ОГЛАСНА ТАБЛА

Лепа Брена проџект

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почела примена нове заштитне мере којом се због тежег прекршаја одузима возило

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза: Облачно и натпросечно топло, местимично краткотрајна киша

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саобраћај је умереног интензитета и услови за возњу су углавном повољни

ОГЛАСНА ТАБЛА