ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Крај: Пикси више није селектор репрезентације Србије

Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси више неће обављати ту функцију.

Како сазнаје „Курир“, селектор Стојковић биће разријешен дужности, након још једног неуспјеха националног тима на једном великом такмичењу.

Поред освајања посљедњег мјеста у групној фази Европског првенства у Њемачкој селектору Стојковићу „пресудили“ су и незадовољство репрезентативаца, односно лоши односи унутар тима. Фудбалски савез Србије одлучио је да због свега тога раскине уговор са Стојковићем, иако је он непосредно пред Европско првенство продужио сарадњу до љета 2026. године.

Након испадања репрезентације у јавност су испливали неки од проблема које има Србија. Поједини играчи критиковали су припрему за мечеве на турниру, а један од пулена “орлова“ Александар Митровић је истакао да тактички Србија није била на траженом нивоу.

Као шлаг на торту стигла је и „пријетња“ четворице играча. Наводно су Предраг Рајковић, Сергеј Милинковић-Савић, Душан Тадић и Александар Митровић саопштили да неће наступати за национални тим док је селектор Стојковић на његовом челу. Очигледно се ФСС након тога опредијелио за репрезентативце, а не за селектора, преноси Мондо.

Независне

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Вруће и спарно, могући пљускови са грмљавином

Дачић: Убица полицајца ликвидиран у околини Лознице, поново пуцао на полицију

“YUGOTON” поново у Градском културном центру

Постигнут договор између Владе и пољопривредника

Нове цене горива

Све је спремно за највећи карневал на води: На сплаварење Дрином од Перућца до Рогачице стижу гости из свих крајева Србије и Европе

Заплењено више од осам килограма кокаина, новац, аутомобили…

Отворена изложба “Димитрије Туцовић-раднички витез”

Обезбеђена средства за још 400.000 паметних бројила