16.2 C
Uzice
август 26, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE

KOŠARKAŠI SLOBODE POBEDILI JAGODINU 98:75 (48:39).

U solidnoj košarkaškoj predstavi večeras u Velikom Parku, zaslužena pobeda košarkaša Slobode nad gostima iz Jagodine, KK Sloboda – KK Jagodina 98:75 (48:39).

Dobra, lepa košarka u prvom poluvremenu… Gosti iz Jagodine nešto bolje otvaraju meč, vezuju par šuteva, uglavnom trojki, i poveli su sa 7:0 i 10:2. Užičani pomalo ležerno otvaraju utakmicu, pogotovo odbrambeno… Polovinom prvog perioda u igru kod domaćih ulaze Roganović i Riboškić, koji znatno ubrzavaju igru, i stvari polako dolaze na svoje mesto. Roganović pronalazi zaista fina rešenja u napadu, Matija Žunić vezuje po dve trojke i dvojke, uneo je dosta energije, bio izuzetno požrtvovan, Riboškić se nadovezuje sa par efektnih pogodjenih šuteva i nekoliko zaista lepih asistencija, odbrana je konačno zaigrana na pravi način, skok je dobro kontrolisan, prednost Slobode raste… Mladenović, takodje, sjajan napadački, otvorio je par lepih kontri koje su lagano realizovane, na postu vrlo lepo i vešto rešavao bez većih problema. Gosti u tim trenucima kakav-takav priključak održavaju preko Demešćena koji je gabaritom dominirao u napadu i Radulovića koji je bio šuterski raspoložen, a tačku na zaista kvalitetno prvo poluvreme stavio je odlični Roganović trojkom gotovo sa svoga penala ( to je trebalo videti ), i domaći na odmor odlaze sa zasluženom prednošću 48:39.

U drugom poluvremenu, stvari na parketu nisu se menjale. Košarkaši Slobode nisu spuštali gas, zaista dobri u oba pravca, prednost je rasla iz minuta u minut. Mladenović, Riboškić i Žunić sjajni, Ilić je podelio par efektnih blokada, bilo je i pregršt lepih poteza, asistencija, trojki, kontri…
Na drugoj strani, gosti zaista skromni, indisponirani… Nažalost, po svemu sudeći, verovatno im sledi selidba rang niže…

Kod domaćih odlične partije pružili su Mladenović, Riboškić, Roganović i Žunić, svi ostali, takodje, zadovoljili… Kod ekipe Jagodine nešto bolji od ostalih bili su Radulović, Milošević, Vujičić i Demešćen.

Izvor: fb/kksloboda

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Hitna pomoć na 112: Jedan telefonski broj za celu Srbiju

Oglasna Tabla

Požar u Amazoniji se tiče svih nas

Oglasna Tabla

Srpski stvaraoci i Pulicerova nagrada

Oglasna Tabla