10.3 C
Uzice
април 10, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE

Košarkaši iz Sevojna na Minibasket turniru “Rajko Žižić”

Mladi košarkaši iz Sevojna uzeli su i ove godine učestvovanje ma međunarodnom minibasket turniru “Rajko Žižić”. Mini basket turnir se održao osamnaesti put po redu. Turnir je namenjen za decu od sedam do deset godina.  Ovo je deseta godina za redom da deca iz Sevojna idu na ovaj turnir. Turnir se uvek održava na Beogradskom sajmu u hali broj 3 na pet terena sa koševima visine 2.80m koji su prikladni za decu ovog uzrasta.

Na put za Beograd krenulo je trideset sedmoro dece i tri trenera iz košarkaškog kluba “Sevojno” i dvadeset jedno dete i trener iz košarkaškog kluba “Basketa 031” iz Krčagova.

Deca iz Sevojna su bila razvrstana u tri takmičarske kategorije po godištu. Odigran je veliki broj utakmica i zabeležen dobar rezultat.

Turnir je otvorila generacija dečaka 2009. godišta koja je na startu zabeležila pobedu nad ekipom Surčina. Zatim su ostvarili pobede i nad ekipama Mixa, Šabca i Mladosti iz Uba,i vratili se kući ne poraženi.

Generacija 2008. godišta odigrala je četiri utakmice u kojoj je slavila na tri a jednom su poraženi.Savladane su ekipe Mixa,Sabca,Play Off Leskovac a poraz je usledio od ekipe Mondo basketa.

Generacija 2007. godišta je pobedila Partiyan Skoplje i Mix a poražena od Mladosti iz Uba minimalnom razlikom.

Posle celodnevnog izleta u Beogradu i odigranih utakmica ekspedicija se vratila kuci. Deca su vidno bila zadovoljna osvojenim peharima i medaljama.Vratili su se kuci srećni sa novim ilepim iskustvom. U dogovoru sa domaćinom najavili smo i nastavak tradicije i odlazak na naredni minibasket turnir.

turnir rajko zizic 2018 bg su sevojno

turnir rajko zizic 2018 bg su sevojno

turnir rajko zizic 2018 bg su sevojno

turnir rajko zizic 2018 bg su sevojno turnir rajko zizic 2018 bg su sevojno

turnir rajko zizic 2018 bg su sevojno

Izvor:sportskoudruzenjesevojno.com

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Dan otvorenih vrata Umetničke škole Užice: prilika za sigurnost u izboru budućeg zanimanja

Oglasna Tabla

Dinstani krompir sa spanaćem: Savršena obrok-salata za posne dane

Oglasna Tabla

Otvoren novi konkurs za medicinske sestre u Nemačkoj

Oglasna Tabla