Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Корисници Зрачка игром и песмом честитали 8. март свим женама (видео)

Традиционална приредба поводом 8. марта одржана је и ове године. 11 корисника дневног боравка „Зрачак“ улепшали су дан женама којима желе да се захвале за сва добра дела која чине за њих.

Поводом 8. марта, Међународног дана жена, у Дневном боравку за децу са сметњама у развоју „Зрачак“ одржана је приредба. Маме, баке, неговатељице и све жене које подржавају рад ове установе, имале су прилику да уживају у припремљеном програму корисника боравка.

„Ми се веома радујемо овим припремама и приредби и код нас све то иде полако, почнемо на време и све стигнемо да завршимо до 8. марта. Поред честитки, ове године смо припремали и цветиће које ће поклонити нашим гошћама и они једва чекају да поделе своју срећу са гостима. Најтеже нам је  припремити рецитације, свакодневно их увежбавамо месец дана уназад“, каже Марина Чаџић, координатор Дневног боравка „Зрачак“.

И ове године подршку су пружили представници локалне самоуправе, јавних предузећа и Црвеног крста.

„Драго ми је што сам данас овде присутна и што имам прилику да уживам у приредби посвећеној Дану жена. Донели смо и поклоне за децу у виду слаткиша којима се они увек обрадују. Временом су навикли на дарове од стране Црвеног крста, за сву љубав коју они нама несебично показују“, рекла је Сања Милосављевић, Црвени крст Чајетина.

Приредбу су употпунили и ученици волонтери Основне школе „Димитрије Туцовић“. На крају свечаности, гостима и учесницима подељене су празничне честитке настале захваљујући маштовитости неговатељица и корисника „Зрачка“ а за све пристуне припремљено је и послужење.

Извор: Златибор прес
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

О значају пословања у туризму са основцима у Кривој Реци

ОГЛАСНА ТАБЛА

Радови на деоници пута Сушица – Златибор

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обавештење – Голд гондола

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сурвајзвери – полигонско такмичење за основце

ОГЛАСНА ТАБЛА

Прва епизода нове кампање „У загрљају Златибора“ – Ски центар „Торник“

ОГЛАСНА ТАБЛА

KK „Рујно“: Првенство Србије за полетарце, пионире и наде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пролећни тим билдинг на Голд гондоли

ОГЛАСНА ТАБЛА

Уметници из осам држава на седмом арт-симпозијуму “Сликарска душа Истока“

ОГЛАСНА ТАБЛА

“ Златиборски Еко аграр“ – Новим методама сетве до унапређења кабасте хране (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА