ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Корисници Зрачка игром и песмом честитали 8. март свим женама (видео)

Традиционална приредба поводом 8. марта одржана је и ове године. 11 корисника дневног боравка „Зрачак“ улепшали су дан женама којима желе да се захвале за сва добра дела која чине за њих.

Поводом 8. марта, Међународног дана жена, у Дневном боравку за децу са сметњама у развоју „Зрачак“ одржана је приредба. Маме, баке, неговатељице и све жене које подржавају рад ове установе, имале су прилику да уживају у припремљеном програму корисника боравка.

„Ми се веома радујемо овим припремама и приредби и код нас све то иде полако, почнемо на време и све стигнемо да завршимо до 8. марта. Поред честитки, ове године смо припремали и цветиће које ће поклонити нашим гошћама и они једва чекају да поделе своју срећу са гостима. Најтеже нам је  припремити рецитације, свакодневно их увежбавамо месец дана уназад“, каже Марина Чаџић, координатор Дневног боравка „Зрачак“.

И ове године подршку су пружили представници локалне самоуправе, јавних предузећа и Црвеног крста.

„Драго ми је што сам данас овде присутна и што имам прилику да уживам у приредби посвећеној Дану жена. Донели смо и поклоне за децу у виду слаткиша којима се они увек обрадују. Временом су навикли на дарове од стране Црвеног крста, за сву љубав коју они нама несебично показују“, рекла је Сања Милосављевић, Црвени крст Чајетина.

Приредбу су употпунили и ученици волонтери Основне школе „Димитрије Туцовић“. На крају свечаности, гостима и учесницима подељене су празничне честитке настале захваљујући маштовитости неговатељица и корисника „Зрачка“ а за све пристуне припремљено је и послужење.

Извор: Златибор прес
Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Почео јубиларни 10. XCross на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одржан 17. Сеоски вишебој у Јабланици

Прво место за Александра Радишића на Државном првенству

Летња сезона на Торнику почиње 20.јуна

Друго место за ученике првог разреда ОШ „Саво Јовановић Сирогојно“ на Републичком такмичењу „Пажљивкова смотра 2024“ (видео)

У Дому здравља у Чајетини – бесплатни превентивни здравствени прегледи

Први БОР летњи фестивал

Повећане концентрације полена траве и коприве

Xross Хард Ендуро 2024.