-2.7 C
Uzice
23 јануара, 2020
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Konkurs za prijem novih članova u Udruženje vizuelnih umetnika Užica

Udruženje vizuelnih umetnika Užica raspisalo je konkurs za prijem novih članova koji je otvoren do 16. februara ove godine. Pravo učešća na konkursu imaju kandidati koji su završili osnovne, master ili doktorske studije iz oblasti likovnih i primenjenih umetnosti, a poziv se odnosi ne samo na Užičane,već i umetnike iz okolnih mesta.

Kao konkursni materijal zahteva se biografija/ CV sa adresom i kontakt telefonom, linkom do Web strane / ukoliko je umetnik ima/, kao i portfolio u Pdf dokumentu koji sačinjavaju fotografije pet do deset radova, sa naznačenim nazivom rada, tehnkom i godinom nastanka. Ovaj materijal potrebno je, do naznačenog roka,  dostaviti na mejl:  uvuuzice@gmail.com sa naznakom „Za prijem novih članova“.

Udruženje vizuelnih umetnika Užica ove godine ulazi u treću godinu postojanja, a do sada je ostvarilo značajan broj projekata: izložbi, predavanja, radionica, festivalskih gostovanja i učešća na značajnim manifestacijama. Opremanjem galerije „Reflektor“ i programom koji je tokom postojanja sproveden u ovoj galeriji, kao i na drugim mestima, UVUU nije ostvarilo samo značajan pomak na lokalnoj savremenoj likovnoj sceni, već i u mnogo širem i prostoru i kontekstu. Integracijom i interakcijom pojedinaca, umetnika iz Užica i okoline , u okviru ovog udruženja, do sada je ostvarena vidljiva kolektivna referenca u domenu savremenog stvaralaštva, a svakako da učešče u aktivostima ovog udruženja doprinosi i jačanju personalnog stvaralačkog identiteta.

Izvor:pasaz.rs/M. Nikolić/ foto: UVUU

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Objavljene zbirke zadataka za završni ispit

Oglasna Tabla

Uglavnom sunčano sa temperaturom do devet stepeni

Oglasna Tabla

Veliki podvig našeg sugrađanina Aleksandra u Francuskoj

Oglasna Tabla

Užički đaci na bilbordima Ministarstva prosvete

Oglasna Tabla

Dobri Nenad Đokić spasao kuče iz Đetinje posle 20 dana agonije (VIDEO)

Oglasna Tabla

Sadržaji Narodnog muzeja dostupniji osobama sa invaliditetom

Oglasna Tabla

Vojska poziva sve punolente mladiće da se prijave u vojnu evidenciju

Oglasna Tabla

Proleće će pokrenuti gondolu a gondola nove turističke projekte i sadržaje

Oglasna Tabla

Pregledi stručnih saradnika u Čigoti

Oglasna Tabla