ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ВЕСТИ ИЗ ОКРУГА

Конкурс за доделу бесповратних средстава за ученике завршних разреда средње пољопривредне школе у Пожеги

Пожега, Чајетина, Ужице, Горњи Милановац, Ариље – У складу са уговором о сарадњи закљученим између локалне самоуправе Пожега, Чајетина, Ужице, Горњи Милановац и Ариље, а уз подршку УСАИД-овог пројекта „Велика мала привреда“, Фондација Ана и Владе Дивац расписује конкурс за доделу бесповратних средстава за младе пољопривреднике – ученике завршних разреда средње пољопривредне школе „Љубо Мићић“ из Пожеге.

Овај конкурс је отворен за ученике завршних разреда средње пољопривредне школе „Љубо Мићић“ из Пожеге који су заинтересовани да се по завршетку средње школе врате на породично пољопривредно газдинство, преузму део пословања и развијају сопствену пољопривредну производњу. Укупна расположива средства по овом конкурсу су 3.750.000,00 динара.

Фото: ГЗС

Ученици са својом пословном идејом могу да конкуришу за набавку пољопривредне опреме и механизације у висини до највише 300.000 динара.

Рок за пријаву на конкурс је 30.март 2023.године.

Пројекат се реализује уз подршку општине Пожега, Чајетина, Ужице, Горњи Милановац и Ариље, уз подршку УСАИД-овог пројекта „Велика мала привреда“, у сарадњи са средњом пољопривредном школом “Љубо Мићић” из Пожеге.

Извор: ГЗС

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

СПЦ данас обележава Силазак светог Духа на апостоле, празник Свете тројице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Предстојеће МОСИ у знаку нових дисциплина, бројних концерата и великог броја учесника (ВИДЕО)

Временска прогноза за 23. јун 2024.

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Рефест Златибор 2024“

Радови на пешачкој стази на Главици при крају

Драма код Косјерића: Аутобус пун туриста из Кине слетео са пута, сви су одмах евакуисани а надлежни извлаче возило

Младић из Ужица пешачи ка Острогу да би помогао једној сиромашној породици: „Сазнао сам да Маринковићи по два-три дана немају ни хлеба да једу“

Данас су Летње задушнице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 22. јун