Огласна табла
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Конкурс Поште Србије намењен предузетницама из руралних средина

Пошта Србије другу годину заредом организује национални наградни конкурс 100 успешних пословних жена, чиме наставља да поклања пажњу унапређењу положаја жена на тржишту рада.

Жене предузетнице из руралних и неградских среднина могу да се пријаве на конкурс до 8. априла.

Овога пута конкурс је намењен предузетницама из руралних и неградских подручја, чиме настављамо да подржава женско предузетништво. Под слоганом Најбоље тек долази, конкурс траје до 8. априла. Са циљем да оснажимо и промовишемо женско предузетништво широм наше земље, овогодишњи конкурс намењен је оснивачицама и законским заступницама малих предузећа и удружења у руралним подручјима и осталим неградским срединама са територије целе Србије, рекао је за Танјуг директор Поште Србије Зоран Ђорђевић.

Он је казао да ће за 100 најбољих кандидаткиња по оцени стручне Комисије, Пошта Србије обезбедити националну видљивост њиховог пословања кроз бесплатан огласни простор у више од 1.500 пошта широм Србије.

„Победнице и њихово пословање ће поред представљања у брошури која ће бити доступна без накнаде корисницима поштанских услуга, као и у онлајн брошури, бити представљене и на мониторима у поштама, на корпоративном сајту и званичним профилима Поште на Инстаграму, Фејсбуку, Линкедину и Yоутубе каналу, чиме ће њихови бизниси постати видљивији и боље позиционирани на националном тржишту роба и услуга, рекао је Ђорђевић.

Према његовим речима, критеријуми за оцењивање су, између осталог, успешност презентованих пословних активности или пословне идеје, награде у области пословања или стваралаштва, друштвено- одговорне активности.

Тањуг

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

У ритму недеље са Невеном Буча (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас у Србији претежно сунчано, до 22 степена

ОГЛАСНА ТАБЛА

Програм ПРО представљен у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Први пут у Ужицу Фестивал хорскe музике

ОГЛАСНА ТАБЛА

Посни колач на води

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сурвајзвери – полигонско такмичење за основце

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас се славе Младенци

ОГЛАСНА ТАБЛА

Две медаље за атлетичаре Ужица на кросу Централне Србије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Променљиво време – облачно и топло до 19 степени

ОГЛАСНА ТАБЛА