ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА СРБИЈА

Конкурс Поште Србије намењен предузетницама из руралних средина

Пошта Србије другу годину заредом организује национални наградни конкурс 100 успешних пословних жена, чиме наставља да поклања пажњу унапређењу положаја жена на тржишту рада.

Жене предузетнице из руралних и неградских среднина могу да се пријаве на конкурс до 8. априла.

Овога пута конкурс је намењен предузетницама из руралних и неградских подручја, чиме настављамо да подржава женско предузетништво. Под слоганом Најбоље тек долази, конкурс траје до 8. априла. Са циљем да оснажимо и промовишемо женско предузетништво широм наше земље, овогодишњи конкурс намењен је оснивачицама и законским заступницама малих предузећа и удружења у руралним подручјима и осталим неградским срединама са територије целе Србије, рекао је за Танјуг директор Поште Србије Зоран Ђорђевић.

Он је казао да ће за 100 најбољих кандидаткиња по оцени стручне Комисије, Пошта Србије обезбедити националну видљивост њиховог пословања кроз бесплатан огласни простор у више од 1.500 пошта широм Србије.

„Победнице и њихово пословање ће поред представљања у брошури која ће бити доступна без накнаде корисницима поштанских услуга, као и у онлајн брошури, бити представљене и на мониторима у поштама, на корпоративном сајту и званичним профилима Поште на Инстаграму, Фејсбуку, Линкедину и Yоутубе каналу, чиме ће њихови бизниси постати видљивији и боље позиционирани на националном тржишту роба и услуга, рекао је Ђорђевић.

Према његовим речима, критеријуми за оцењивање су, између осталог, успешност презентованих пословних активности или пословне идеје, награде у области пословања или стваралаштва, друштвено- одговорне активности.

Тањуг

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Почео са радом дечији базен на плажи, улаз бесплатан

Други дан мале матуре осмаци полажу тест из математике

Почиње лето, обданица најдужа, а ноћ најкраћа

Судар мотора и аутомобила у тунелу код Златибора, повређени мотоциклиста пребачен у болницу

Врели талас у Србији, данас још топлије

Пренос утакмице Србија – Словенија у ГКЦ-у

Мамбо Џамбо у Градском културном центру

Трибина „Националног центра за едукацију о спорту 2024“ у Ужицу

Први „ПП Фест” од 4. до 7. јула