16.7 C
Uzice
август 26, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Konferencija Novi lideri u Užicu

Konferencija Novi lideri biće održana u Gradskom kulturnom centru Užice u četvrtak, 12.aprila od 10 do 16 časova.

Konferencija, koja se održava u još 11 gradova Srbije u okviru projekta „Novi lideri 2018“, prvi put će biti održana u Užicu i to u organizaciji Omladinske organizacije AIESEC i Unije studenata Užica.

– Ovogodišnjom temom „Gde ideje prave prvi korak“, motivišemo mlade da preuzmu inicijativu za bolje sutra i naprave prvi korak u svojoj karijeri u oblasti preduzetništva ili korporativnom svetu, kao i da se okrenu aktivizmu na lokalnom nivou, navedeno je u saopštenju organizatora.

Ovogodišnji govornici su, kako se dodaje, uspešni preduzetnici, vlasnici kompanija, uspesni mladi ljudi iz oblasti društvenog rada i humanitarnog delovanja. Neki od njih će održati radionice na kojima će mladi moći da steknu konkretne veštine i znanja, koja su primenjljiva u poslovnom svetu.

Taj projekat je započet 2006. godine, od kada mladi u gradovima širom Srbije imaju priliku da svake godine čuju primere lidera iz svog okruženja. Ideja je da se jača liderstvo u Srbiji, podsticanjem mladih na proaktivan način razmišljanja i pokretanjem inicijativa u smeru pozitivnih društvenih promena.

Izvor:danas.rs/piše:Nenad Kovačević

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Hitna pomoć na 112: Jedan telefonski broj za celu Srbiju

Oglasna Tabla

Požar u Amazoniji se tiče svih nas

Oglasna Tabla

Srpski stvaraoci i Pulicerova nagrada

Oglasna Tabla