13.6 C
Uzice
јул 18, 2019
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

KONCERT ZA POMOĆ MARICI PAJEVIĆ

U ovogodišnjoj, četvrtoj po redu, humanitarnoj akciji Učenički parlament SŠ „Sveti Ahilije“ iz Arilja prikuplja sredstva za operaciju Marice Pajević, devojke od rođenja  obolele od teškog oblika cerebralne paralize.  Marica Pajević je rođena u selu Drežnik i njena bolest onemogućava je da se kreće samostalno, bez pomoći drugog lica, u ovom slučaju oca. Teška materijalna situacija u kojoj se nalazi ova porodica onemogućava njihova nastojanja da joj pomognu da se operacijom koja bi joj omogućila korišćenje ruku poboljša kvalitet njenog života. Život porodice Pajević je krajnje oskudan, budući da su teškog imovinskog stanja, a svu imovinu koju su imali prodali su da bi omogućili Maricino dugotrajno  lečenje.

Učenički parlament SŠ Sveti Ahilije odlučio je da pokrene humanitarnu akciju pod nazivom „I tvoje lice zvuči poznato“ i da prikupi deo sredstava koji bi se uplatio na namenski račun za njenu operaciju. U ovoj akciji, sa naglaskom na koncert koji će se održati 29. decembra od 20 časova u Sportskoj hali Arilje učestvuju talentovani učenici iz Arilja i Požege, koji će izvesti bogat scensko muzički program sačinjen od imitacija poznatih ličnosti. Cena ulaznice za koncert je 250 dinara, a na samom koncertu prikupljaće se sredstva u skladu sa mogućnostima posetilaca.

Slogan pod kojim se odvija humanitarna akcija za pomoć Marici Pajević je „Čudno kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije, kako nam baš to malo nedostaje“ navodi da se zapitamo koliko to od naših mogućnosti može doprineti sreći drugih.

Broj tekućeg računa na koji se može uplatiti novac za pomoć Marici je 355-0003200152822-68, Vojvođanska banka. 

output_bkzdes

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Užičani trećeplasirani u City games

Oglasna Tabla

Užički Nauči klub RCU dobio priznanje za promociju nauke

Oglasna Tabla

Skuplja registracija ako je broj šasije ili motora nečitak

Oglasna Tabla