24 C
Uzice
октобар 16, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Koncert Nikole Nikolića na samom kraju Kulturnog leta Zlatibora (VIDEO)

Kulturno leto na Zlatiboru završeno je sinoć koncertom Nikole Nikolića. Posle veoma uspešnog koncerta Dženana Lončarevića pre samo par večeri u okviru programa i finiša Kulturnog leta došao je red i na ovog izvođača. Nikola je uspeo da napravi odličnu atmosferu, raspevavajući ili razgaljujući publiku dobro znanim starim i novim hitovima.

Dvosatni koncert Džonija u kome su se nizali hitovi kao što su „Uspomene“, „Hajde reci mi“, „Misterija“ bio je odlična završnica jednog bogatog kulturnog leta na Zlatiboru. Pred sinoćni koncert, koji se uklopio u turneju pevača po Srbiji i mnogobrojnim gradovima van nje, pitali smo Nikolu da li uskoro možemo očekivati nešto novo?

„Album će biti do Nove godine što se tiče Srbije a što se tiče stranog tržišta biće ja se nadam najkasnije do proleća“, i dodaje „radio sam jako često, imao sam velike koncerte u Švajcarskoj. Radio sam dva velika festivala i mogu da kažem da naša publika malo drugačije reaguje u odnosu na stranu publiku. Strana publika malo više to sluša dok naši više pokazuju gestikulacijom i aplauzima. Ne manjkaju aplauzi ni u inostranstvu, ali ipak mislim da je naša publika dosta bolja,“ rekao je Nikola Nikolić-pevač.

Kako kaže nije mu prvi put da nastupa na Zlatiboru. Do sada je dva puta pevao upravo na Kraljevom trgu. Nastupao je i sa Cecom na Tić polju a bilo je i još nekoliko manjih nastupa. Osim velikog talenta i odličnog glasa Nikola je demonstrirao i svoje umeće na gitari što je publika nagradila aplauzima, vriscima i pevanjem.

Pored toga što i nije toliko komercijalan uspeo je da osvoji simpatije publike. „Ja nikad nisam bio to što tržište traži. Trudio sam se da budem malo drugačiji i poseban i mislim da sam uspeo u tome. Iako nisam toliko komercijalan u tom nekom današnjem pogledu, mislim da sam uspeo da napravim tu neku svoju publiku i imam svoju publiku. Ljude je privukla moja muzika, moje pesme se slušaju svakodnevno na radio stanicama“. kaže Džoni.

Popularni Džoni je svoju solo karijeru počeo da gradi kroz projekat „Pinkove zvezde“. Karijera je krenula uzlaznom putanjom nakon što je snimio svoju prvu pesmu „Uspomene“ koja je ekranizovana snimanjem spota na obroncima Zlatibora. Za par dana izdaće pesmu na londonskom MTV-ju u saradnji sa britanskim producentima koju je i prvi put izveo sinoć pred zlatiborskom publikom.

Ovo je bio još jedan u nizu koncerata koje je ovog leta za posetioce Zlatibora organizovala TO “Zlatibor“ i opština Čajetina. Nakon svega prikazanog i sinoćni koncert može se uvrstiti u dva sata uživanja u bogatom programu Kulturnog leta koji je ulepšao boravak na Zlatiboru i stanovnicima i turistima.

 

Izvor: zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Jesenje promocije Zlatibora

Oglasna Tabla

Najjači prirodni lek: Popravlja pamćenje, topi masnoće, poboljšava vid i sluh

Oglasna Tabla

Krenuo iz Užica za Beograd, javio se sa stanice, a kada su ga sledeći put pozvali na mobilni pretrnuli su od straha!

Oglasna Tabla

Bibliotekarke OŠ „Dušan Jerković“ predstavljaju Srbiju na Svetskom kongresu školskih bibliotekara

Oglasna Tabla

Kineskim turistima zapadna Srbija idealna za odmor

Oglasna Tabla

5. revija predstava za decu Oktobarske čarolije – „Mačak u čizmama“

Oglasna Tabla

Etno samit „TradicijaNova“ u Užicu od 22. do 27. oktobra – Po prvi put van Beograda

Oglasna Tabla

Danas sunčano i natprosečno toplo: Temperatura do 29 stepeni

Oglasna Tabla

Đaci pošumljavaju požarišta

Oglasna Tabla