OГЛАСНА ТАБЛА
НАЈАВЕ И ДОГАЂАЈИ УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Концерт “Наше вече” Ивана Босиљчића

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Ужице – Иван Босиљчић након више од 10 година одржаће концерт ,, Наше вече “ у Ужицу у недељу 29. маја са почетком у 20 часова на великој сцени Народног позоришта.

 

Иван Босиљчић дуже од деценије,поред богате телевизијске,филмске и позоришне каријере, са великим успехом представља своје ауторске пројекте љубитељима поезије и музике.Ове уметничке вечери доносе узбуђење драмске представе и врхунски музички догађај, посебан и ретко виђан на нашим просторима.
Публика је бурним емотивним реакцијама дочекивала наступе како у великим концертним дворанама,тако и на театарским сценама Београда,Новог Сада, Скопља, Подгорице, као и у безмало свим градовима Србије и региона. Музичке вечери поздрављала је публика на турнејама у Аустрији, Швајцарској, Норвешкој, Шведској, Канади и на Исланду.
,,Пре скоро две годину живео сам у Москви и Санкт Петерсбургу због снимања два нова интернационална филмска пројекта. Иако сам до сржи био испуњен уметношћу, у тренуцима док сам гледао руске глумце како говоре стихове и певају, осетио сам да ми дубоко фали моја публика. Са нестрпљењем ћу на нашем следећем сусрету говорити поезију коју више него икада осећам, и Јесењина и Симонова, Окуџаву, Бодлера, Ракића, Дедића уз музику која парира снази књижевних великана. Концерт у Ужицу за мене има посебну емотивну вредност, 10 година нисам певао у свом граду и са нестрпљењем очекујем овај наступ!”, каже Иван чије ћемо улоге у руским И домаћим телевизијским серијалима ускоро видети и на нашим тв екранима.
Улазнице су у продаји на благајни Народног позоришта по цени од 1000 динара.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Златарско језеро „попила” суша, Највећа акумулација на Увцу готово без купача и кампера, а чамци врло ретко пале моторе

Oglasna Tabla

Настрадао дечак док је са оцем припремао огрев за зиму

Oglasna Tabla

Чудо природе у селу код Нове Вароши, пронађена џиновска гљива пухара пречника око пола метра

Oglasna Tabla

Произвођачи тражили да замрзнута цена пелета буде 370 евра по тони

Oglasna Tabla

Концерт групе Неверне бебе

Oglasna Tabla

Санација оштећених тераса на објекту Спомен-дома Меморијалног комплекса Кадињача

Oglasna Tabla

Срби га запленили од Немаца током Другог светског рата, а сада већ деценијама чува Ужице: Тенк симбол је града на Ђетињи

Oglasna Tabla

Суд донео одлуку: Рехабилитован четнички војвода Никола Калабић

Oglasna Tabla

Ужичка “Нискоградња” свакодневно ради на санацији ударних рупа, пресвлачењу коловоза и комплетних реконструкција (ВИДЕО)

Oglasna Tabla