ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА НАЈАВЕ И ДОГАЂАЈИ УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Концерт “Наше вече” Ивана Босиљчића

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Ужице – Иван Босиљчић након више од 10 година одржаће концерт ,, Наше вече “ у Ужицу у недељу 29. маја са почетком у 20 часова на великој сцени Народног позоришта.

 

Иван Босиљчић дуже од деценије,поред богате телевизијске,филмске и позоришне каријере, са великим успехом представља своје ауторске пројекте љубитељима поезије и музике.Ове уметничке вечери доносе узбуђење драмске представе и врхунски музички догађај, посебан и ретко виђан на нашим просторима.
Публика је бурним емотивним реакцијама дочекивала наступе како у великим концертним дворанама,тако и на театарским сценама Београда,Новог Сада, Скопља, Подгорице, као и у безмало свим градовима Србије и региона. Музичке вечери поздрављала је публика на турнејама у Аустрији, Швајцарској, Норвешкој, Шведској, Канади и на Исланду.
,,Пре скоро две годину живео сам у Москви и Санкт Петерсбургу због снимања два нова интернационална филмска пројекта. Иако сам до сржи био испуњен уметношћу, у тренуцима док сам гледао руске глумце како говоре стихове и певају, осетио сам да ми дубоко фали моја публика. Са нестрпљењем ћу на нашем следећем сусрету говорити поезију коју више него икада осећам, и Јесењина и Симонова, Окуџаву, Бодлера, Ракића, Дедића уз музику која парира снази књижевних великана. Концерт у Ужицу за мене има посебну емотивну вредност, 10 година нисам певао у свом граду и са нестрпљењем очекујем овај наступ!”, каже Иван чије ћемо улоге у руским И домаћим телевизијским серијалима ускоро видети и на нашим тв екранима.
Улазнице су у продаји на благајни Народног позоришта по цени од 1000 динара.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Општина Чајетина демантује наводе организације „Крени – промени”: Рибничко језеро сигуран извор пијаће воде на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Тужилаштво ослободило четворицу Срба због недостатка доказа! Огласило се Специјално тужилаштво у Приштини

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ужички фестивал ходања

ОГЛАСНА ТАБЛА

Креће повећање пензија, а онда и исплата 20.000 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вакцине против сезонског грипа стигле у све домове здравља у Златиборском округу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бесплатан улаз у Потпећку пећину

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас славимо Воздвижење Часног Крста – Крстовдан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Претежно сунчано, температура до 27 степени Целзијуса

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почело обележавање Дана града (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА