ОГЛАСНА ТАБЛА
НАЈАВЕ И ДОГАЂАЈИ УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Концерт Електричног оргазма

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Након распродатих концерата у Београду, Апатину и Крушевцу, легендарни београдски састав “Електрични оргазам” стиже и у Ужице. Концерт је заказан за петак, 20. мај, и биће одржан у башти ГКЦ-а, са почетком од 21 часова (у случају лошег времена, концерт ће бити пребачен у велику салу).

Легендарни бенд ће у Ужицу наступити у оквиру пролећне турнеје којом прославља 42 године постојања.
Улазнице ће бити у продаји од среде, 27. априла, по претпродајној цени од 1000 динара, док ће на дан концерта коштати 1200 динара.

Урбана легенда каже да је бенд настао 13.јануара 1980. године након концерта групе “Леб и сол” у Дому синдиката, када су Срђан Гојковић Гиле, Љубомир Јовановић Јовец и Љубомир Ђукић Љуба отишли у боемску кафану “Морнар” (пошто у то време није било кафића) и одлучили да направе панк бенд.
Име “Електрични оргазам” предложио је Гиле, пошто му је то прво пало на памет, желећи да на тај начин намерно провоцира и шокира тадашњи естаблишмент.

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Вруће и спарно, могући пљускови са грмљавином

Дачић: Убица полицајца ликвидиран у околини Лознице, поново пуцао на полицију

“YUGOTON” поново у Градском културном центру

Постигнут договор између Владе и пољопривредника

Нове цене горива

Све је спремно за највећи карневал на води: На сплаварење Дрином од Перућца до Рогачице стижу гости из свих крајева Србије и Европе

Заплењено више од осам килограма кокаина, новац, аутомобили…

Отворена изложба “Димитрије Туцовић-раднички витез”

Обезбеђена средства за још 400.000 паметних бројила