ОГЛАСНА ТАБЛА
НАЈАВЕ И ДОГАЂАЈИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Концерт британског блуз састава „Norman Beaker Trio“

Британски блуз састав Norman Beaker Trio,одржаће свој традиционални годишњи концерт у Ужицу, у среду 29. новембра у клубу ГКЦ-а са почетком у 21 час где ће промовисати актуелни студијски албум „Running Down the Clock“.

2015. године албумом “Live in Belgrade” Norman Beaker Trio инстантно је освојио све у свету блуза, нарочито хит нумером”Only I Got What Other Guy Want” која се обрела на самом врху интернационалних блуз листа. Позитивне критике из Велике Британије, преко Немачке, Белгије до Канаде само су поново потврдиле његов статус иконе и неспорну репутацију једног од најбољих британских блуз музичара. Током 2017. Norman Beaker постао је осми Британац у 21. веку у USA Blues Hall of Fame. Norman је неговао препознатљиви звук током читаве своје каријере било свирајући соло или сарађујући са највећим музичарима блуз, рок, џез, соул и поп музике са обе стране Атлантика, укључујући имена као што су Džek Brus (Jack Bruce), Čak Beri (Chuck Berry), Badi Gaj (Buddy Guy), Van Morison (Van Morrison), Kris Farlou (Chris Farlowe), Leri Garner (Larry Garner), Lovel Fulson (Lowell Fulson).

Улазнице за концерт могу се наћи у претпродаји по цени од 700 динара, а на дан концерта цена ће бити 900 динара. Улаз за публику биће отворен од 20 часова.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Дино турнеја у градовима суседних држава (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Спортске игре младих од данас у Љубовији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сутра бесплатни превентивни прегледи у Домовима здравља широм Србије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики успех младих атлетичара Младости из Ужица у Дервенти (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Да ли ће доћи до поскупљења јаја за Васкрс

ОГЛАСНА ТАБЛА

Када треба фарбати јаја за Васкрс да би породицу пратили напредак и благостање

ОГЛАСНА ТАБЛА

Љубивоје Ршумовић: Купујте деци књиге, па макар их они и поцепали

ОГЛАСНА ТАБЛА

Појачана контрола саобраћаја до 1. маја

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 20. април

ОГЛАСНА ТАБЛА