OГЛАСНА ТАБЛА
НАЈАВЕ И ДОГАЂАЈИ УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Концерт бендова Инфест, Немесис и Механизам у Градском културном центру

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Ужице – MM concerts i Serbian Hellbangers са поносом представљају концерт бендова Инфест и Немесис, са гостима – локалним саставом, Механизам у суботу 28. маја у Градском културном центру. Концерт почиње тачно у 20 часова, а цена карте износи 300 динара.

Разлог удруживања снага је заснован на жељи за промоцијом метал музике и промовисањем underground културе широм Србије. Целокупна турнеја, у оквиру које се организује и овај концерт, подржана је од стране издавачке куће Grom Records.

ИНФЕСТ – Тренутно најактивнији бенд на домаћој метал сцени, који ове године слави 20 година постојања. До сада су издали 6 студијских албума, а иза себе имају и преко 15 Европских турнеја и небројено наступа на фестивалима у Европи и региону. Тренутно промовишу свој албум “Пхyцхосис” (Defying Danger Records).

НЕМЕСИС – Један од активнијих млађих бендова на домаћој сцени, састављен од 5 девојака. Иза себе има наступе на свим значајнијм фестивалима у Србији и региону, наступ на Маин Стаге-у Еxит фестивала, као и деби албум “Тхе Wар Ис Он” (Grom Records).

МЕХАНИЗАМ – Ужички рок бенд који је настао 2019. године. Таленовани момци из овог бенда победници су пете Великоградиштанске гитаријаде, учесници овогодишњег Бунт Рок фестивала и носиоци бројних награда на музичкој сцени. Бенд Механизам чине Игњат Миличевић (клавијатуре, вокал), Душан Живковић (бас гитара), Срђан Томић (бубњеви) и Милош Миличевић (гитара).

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Потпуни колапс на Гостуну, формирана колона возила дугачка преко 10 километара

Oglasna Tabla

Пуњени еклери као из посластичарнице: Направите најукуснији домаћи колач са кремастим пуњењем

Oglasna Tabla

Појачана контрола брзине кретања возила

Oglasna Tabla

Завршене летње радионице на Дечјем одељењу НБУ

Oglasna Tabla

Ужичанин Виктор Лукић спасао живот Раду кога је ујео стршљен на мотору

Oglasna Tabla

Данас променљиво време, местимично с кишом

Oglasna Tabla

Клинички психолог Влајко Пановић: Ово су најважнији задаци родитеља деце до четврте године

Oglasna Tabla

Биг бенд на Градском тргу

Oglasna Tabla

Уштипци без квасца и прашка за пециво запечени у рерни: Права сензација на интернету – здрави и ваздушасти, цео свет полудео за њима

Oglasna Tabla