Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Компанија „Univerexport“ отворила први објекат у Ужицу (ВИДЕО)

Компанија Univerexport отворила је први објекат у Ужицу 13. априла на адреси Бањичка 3, Крчагово. Ово је 189. објекат у целокупној продајној мрежи највећег домаћег трговинског ланца, намењен велепродаји и малопродаји.

За Ужичане су поводом отварања припремљене посебне погодности и поклони, као и широк асортиман артикала по повољним ценама.

Новоотворени објекат се простире на скоро 1500 квадрата продајног простора, где је распоређено око 9500 артикала из различитих категорија. Асортиман је припреман тако да одговори на свакодневне потребе потрошача, али и на све сложеније захтеве тржишта, па тако можемо рећи да у новом објекту Ужичани могу да пронађу све што им треба на једном месту. Univerexport је у широк асортиман артикала уврстио и домаће производе из сопствене производње који су стекли изузетно поверење потрошача, сада већ широм Србије.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OGLASNA TABLA (@oglasnatabla)

То су органски производи, са наше земље, под брендом Органа, као и Бачка месни деликатеси и свеже месо које стиже од наше фарме до радње за 48х и никада није замрзавано, чиме се чува квалитет и свежина меса, затим производи Домаћинства Вучуревић, црвено и бело вино, као и пршут сушен на свежини фрушкогорског ваздуха. Ширину понуде чине и Univerexport робне марке: Баш Баш, Наше најбоље и Дај Дај, које карактерише сјајан однос цене и квалитета.

На дан отварања комшије из Ужица дочекали смо са поклон пакетима и цегерима за првих 200 потрошача, док је свака 50. куповина данас бесплатна. Поред тога, специјално за наше потрошаче у новом објекту припремили смо и акцију која траје од 13. априла до 7. маја.
Отварањем новог објекта у Ужице је стигло и 29 нових радних места, па ће тако Ужичане њихове комшије дочекивати у овом објекту од понедељка до суботе од 7 до 22 часа и недељом од 7 до 20 часова.
Univerexport је током ове године отворио још објеката на новим локацијама као што су Ћуприја и Јагодина, а након Ужица компанија наставља са стратегијом ширења, а све у циљу доступности потрошачима широм Србије.
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Држава опет ограничава цене: Хлеб у Србији јефтинији за три динара

Почео други круг пројекта „Дигитализација пијаца“

Пријаве за новчану помоћи по детету почињу 20. августа

Просечна пензија иде на 45.500 динара: Ово је све што треба да знате о новом повећању

Туристичка организација Ужице отпочела реализацију пројекта “E-CrossPass”

Сирогојно Style узима учешће на Међународном фестивалу амбасада у Прагу

Нове цене горива

Две нове изложбе у Рефлектору

Колапс на путу код Ужица: Обрушило се на стотине кубика камења, киша створила одрон