Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Компанија Рејнерс алуминијум -иновативне материјале у градњи објеката (видео)

У хотелу „Златибор“ на Златибору у петак је представљена белгијска породична компанија „Рејнерс алуминијум“ која међу више од 40 земаља света послује и у Србији, доносећи иновативне материјале у градњи стамбених и пословних објеката.Презентацији су присуствовали и представници локалне самоуправе општине Чајетина.

„Рејнерс алуминијум“ је водећа европска компанија специјализована за развој и маркетинг иновативних и одрживих алуминијумских решења за прозоре, врата и фасаде. Заједно са својим  партнерима, фокусира се на стварање енергетски ефикасних, одговорно направљених производа.

„Компанија постоји скоро 60 година, долази из Велгије и  бави се развојем архитектонских решења у алуминијуму. Наши циљеви су да побољшамо животни радни простор људима у будућности, а не само данас. Морамо бити свесни да грађевинска индустрија конзумира неких 40 одсто енергије приликом активности самог процеса градње неког објекта, а сваки објекат наредних 60 одсто животног века емитује додатну енергију, односно, емитује CO2 и утиче додатно на ефекат стаклене баште. Наша компанија жели да у самом развоју пројекта  укључи све ствари, али и да  ради на едукацији људи и дељењу наших глобалних сазнања са партнерима, како би смо постигли наше циљеве“, рекао је Саша Сретеновић, директор продаје.

„Рејнерс алуминијум“ је основан 1965. године и представља део Рејнерс групе, која тренутно броји преко 2000 запослених у више од 40 држава широм света и извози у више од 70 држава на 5 континената.

„Златибор који је инспирација за природу, за контакт са природом, најбоље је место да направимо следећи корак и да наставимо још јаче са нашом активношћу“.Циљ компаније  је да повећа вредност зграда и побољша животно и радно окружење људи а то се  постиже обезбеђивањем иновативних и одрживих алуминијумских решења за омотач зграде.

„Сам алуминијум чини око 70 одсто неког пројекта, а једна од добрих страна овог материјала коју људи можда мање знај, јесте то да је за рециклажу алуминијума потребно само 10 одсто енергије уодносу на ону енергију која вам је потребна да створите сам производ“.

Неговање партнерских односа је у основи онога што „Рејнерс Алуминиум“ ради, нагласио је Сретеновић, где компанија настоји да испуни очекивања својих партнера широм света на флексибилан и проактиван начин.

Извор: Златибор прес

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Данас су Часне вериге Светог апостола Петра

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за недељу – 29. јануар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нова младост ужичке „Младости“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Часови без мобилних телефона од 1.фебруара у Техничкој школи Радоје Љубичић

ОГЛАСНА ТАБЛА

Проверен начин за припрему џигерице (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Јачање подршке предузећима која запошљавају особе са инвалидитетом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Танасковићева: Држава не дугује пољопривредницима, али ће им исплатити додатних 15 милијарди динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Лажно се престављао као тржишни инспектор

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акустично крстарење четвртком: Trio Bypass

ОГЛАСНА ТАБЛА