14.6 C
Uzice
јул 21, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

KK Sloboda: Cilj Prva liga Srbije (video)

UŽICE- Ulazak u Prvu ligu Srbije je ambicija sa kojom košarkaši Slobode ulaze u novo prvenstvo,izjavio je predsednik Upravnog odbora kluba Goran Tošević.

Tošević je istakao da je zadatak uprave kluba da obezbedi finansijska sredstva,bez kojih nema ostvarenja zacrtanog cilja.

„Ukoliko na polusezoni ostvarimo dobar oplasman očekujem da ,kao i do sada,imamo punu finansijsku podršku našeg osnivača i glavnog sponzora,grada Užica „,rekao je Tošević.

Trener Slobode Vladimir Lučić ističe da je zadovoljan igračkim kadrom.

„Nikola Otašević i Petar Marić vratili su se u Slobodu.U ekipi je ostao Branko Anđić,a doveli smo Miroslava Radića i Stefana Simića.To je okosnica ekipe,a potrebna su nam još dva igrača.Imamo još tri licence do 24.decembra i pažljivo ćemo izvršiti selekciju“,ističe Lučić.

Kapiten ekipe Nikola Otašević ističe da je srećan što može da igra u svom gradu i kaže da Sloboda posle duže vremena ima ozbiljnu ekipu.

„Ekipa već dva meseca zajedno trenira.Imali smo dosta i prijateljskih utakmica u pripremnom periodu i siguram se da smo na pravom putu da se plasiramo u viši rang „poručuje Otašević.

Izvor:zoomue.rs/Vesna Đurović

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Deda sumnjiv za uznemiravanje 15-ak žena, pola maloletno

Oglasna Tabla

ZZJZ: Voda na plaži ispravna za kupanje

Oglasna Tabla

Minimalna crnogorska potrošačka korpa u junu iznosila 643 eura

Oglasna Tabla