13.2 C
Uzice
фебруар 19, 2019
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE UŽIČKE VESTI

KK „Sevojno“ pobednik turnira „BASKET 4 KIDS“ u Novoj Varoši

Sportklub je pokrenuo projekat „Basket 4 Kids“ s ciljem da najmlađe ohrabri da se posvete košarci. Na turnirima „Basket 4 Kids“ učestvuju dečaci iz svih zemalja bivše Jugoslavije. Ove godine, najstariji učesnici biće 2006. godište.

U prvoj fazi takmičenja, u svakoj od zemalja će biti održani kvalifikacioni turniri.Plasman na završne turnire u svakoj od šest zemalja izboriće pobednici kvalifikacionih turnira,koje će se potom boriti za plasman na ’fajnal ten’ .

Košarkaški klub „Sevojno” iz Sevojna učestvovao je na ovom prestižnom turniru koji je održan 12.i 13.januara u Novoj Varoši.

Na turniru je učestvovalo 8 ekipa, podeljenih u dve grube. KK „Sevojno” je bilo u grupi sa KK „Mileševac”, KK „Tutin” i KK „Šampion”, dok su drugu grupu činile ekipe KK „Užica”, KK „Zlatara”, KK „Priboj” i KK „Prijepolje”.

KK „Sevojno” je bez izgubljene utakmice bilo prvo u grupi i tako obezbedilo prolazak u finale sa pobednikom druge grupe.

U finalnoj utakmici protiv ekipe KK „Užica” košarkaši iz Sevojna su slavili ubedljivom pobeom 29:14 i obezbedili plasman među šest najboljih u Srbiji.

Osvajanjem ovog turnira KK „Sevojno” iz Sevojna ostvario je veliki uspeh i boriće se na sledećem turniru za prolazak među pet najboljih ekipa bivše Jugoslavije.

Pobedničku ekipu KK „Sevojno” sačinjavali su; Milosavčević, Nikolić, Jevtić, Zorzić, Kostić, Andrić, Blagojević, Ilić, Babić, Stikić, Panović, Lazić,

Treneri pobedničke ekipe ; Duško Mićić i Živko Skoković

Izvor:sevojno.org.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Zlatibor na 41. sajmu turizma u Beogradu

Oglasna Tabla

Počeli geotehnički istražni radovi za potrebe izgradnje mosta na starom gradu

Oglasna Tabla

Šestoro životno ugroženo zbog gripa

Oglasna Tabla