ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

КК „Рујно“ на Првенству Србије за полетарце, пионире и наде

Овог викенда у Смедереву, одржано је Првенство Србије за полетарце, пионире и наде.

На државном првенству окупило се преко 1200 такмичара из целе Србије, свих региона Карате федерације Србије. Карате клуб „Рујно“ наступио је са седам такмичара, који су се за пласман изборили на регионалном првенству.

Први дан на програму ката наступили су Николина Тодоровић, Вања Мићић, Ђурђа Марић, Неда Шкодрић и Драган Ћировић. Шкодрић је успела да добије два меча, након чега је изгубила трећи сусрет. У борби за медаљу у четвртом мечу није успела да савлада противницу и освоји медаљу. Мићић и Ћировић су такође у борби за медаљу изгубили мечеве у репасажу, док су Тодоровић и Марић изгубиле прве сусрете.

Други дан наступа на програму су биле борбе, где су наступали Јована Аћимовић и Вук Милосављевић. Оба такмичара су заустављена у првом колу.

Након Првенства Србије за полетарце, пионире и наде следећи викенд нас очекује наступ на Школском првенству Србије, где ће нас представљати два квалификована такмичара.

Златиборпресс

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

„Рефест Златибор 2024“

Радови на пешачкој стази на Главици при крају

Драма код Косјерића: Аутобус пун туриста из Кине слетео са пута, сви су одмах евакуисани а надлежни извлаче возило

Младић из Ужица пешачи ка Острогу да би помогао једној сиромашној породици: „Сазнао сам да Маринковићи по два-три дана немају ни хлеба да једу“

Данас су Летње задушнице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 22. јун

Нове цене горива

Данас исплата редовне и привремене новчане накнаде за мај

Отворена летња туристичка сезона на Торнику