OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

KJP „Zlatibor“ započelo uređenje javnih površina (VIDEO)

Povoljni vremenski uslovi radnicima KJP „Zlatibor“ omogućili su da započnu uređenje javnih površina u Čajetini i Zlatiboru. Akcenat je stavljen na popravku kamenih ploča na Kraljevom trgu i krpljenje udarnih rupa na glavnim saobraćajnicama.

I ako proleće još nije stiglo, prijatne temperature i vreme bez padavina ekipama KJP Zlatibor omogućili su da započnu radove na terenu.

„Trenutno se izvode radovi na uređenju Kraljevog trga na Zlatiboru, na popravci kamenih ploča koje su tokom zime zbog velikih mrazeva oštećene i denivelisane. To će se raditi narednih 15 dana. U sklopu toga smo prethodna dva dana odradili i popravku udarnih rupa na glavnim saobraćajnicama na Zlatiboru i u Čajetini. To će se, shodno vremenu, narednih dana i dalje raditi“, kaže Toma Tucović, rukovodilac građevine i mehanizacije u KJP Zlatibor.

Krpljenje udarnih rupa planirano je da se narednih dana odradi duž starog puta kroz Mačkat, kao i na drugim saobraćajnicama koje to zahtevaju. Pošto se očekuje još talasa snega, radovi će biti izvođeni shodno tome.

„Od drugih aktivnosti čim dozvoli vreme krenućemo sa čišćenjem javnih površina od rizle i soli koje su se nagomilale u toku zimskog perioda. Sa prolepšanjem vremena radiće se redovne aktivnosti. Nakon čišćenja soli i rizle uslediće pranje ulica i uređenje javnih površina, parkova itd.“, dodaje Tucović.

Ovih dana radi se na prikupljanju i odvoženju kabastog otpada koji se tokom zime nagomilao na pojedinim lokacijama u Čajetini i na Zlatiboru. Sadnja cveća na javnim površinama, kako navode u KJP moraće da sačeka lepše vreme, ali se sa nabavkom sadnog materijala i rodne zemlje već krenulo.

Izvor:zlatiborpress.rs/Dragana Rosić

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Crna Gora otvara granične prelaze

Oglasna Tabla

Migranti opljačkali vernice u crkvi u Beogradu: Upali na liturgiju, pa oteli torbice, ženi odneli celu penziju

Oglasna Tabla

Kolač sa bananama gotov za 10 minuta

Oglasna Tabla

Izmenjeno pravilo o 100 evra: ko može, a ko ne može da dobije novac

Oglasna Tabla

U Sevojnu krov nad glavom za 30 izbegličkih porodica

Oglasna Tabla

Malina stiže – čeka se otkupna cena, a berača nema?

Oglasna Tabla

Šarčević: Roboti će raditi u nastavi

Oglasna Tabla

Od sutra novo popuštanje mera

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za nedelju – 31. maj

Oglasna Tabla