ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

KJP Zlatibor spremno dočekuje zimsku sezonu

KJP Zlatibor spremno dočekuje predstojeću zimu. Prema rečima direktora, Srđana Pantovića, preduzeće raspolaže dovoljnim brojem vozila, kao i dovoljnim količinama rizle i soli za posipanje puteva.

-Kao i ranijih godina, na vreme smo se pripremili za zimsku sezonu. Imamo ukupno 18 vozila u Zimskoj službi, kao i 35 radnika. Ova služba je u pripravnosti 24 časa u periodu od 15. novembra do 15. aprila. Pre nekoliko dana stigla su dva nova traktora, očekujemo u narednom periodu i jedan kamion 6h6, nabavka je već završena. Takođe, nabavili smo 4100 tona rizle, 600 tona putarske soli, kao i 15 tona kalcijum-hlorida. Količine su nešto veće u odnosu na prethodne godine, tako da možemo uspešno podneti i najoštriju zimu – kaže direktor KJP Zlatibor, koji je zajedno sa čelnicima Opštine obišao vozni park preduzeća.

Pored dosadašnjih putnih pravaca, za zimsku sezonu KJP Zlatibor biće zaduženo za čišćenje i četiri nova: potez Sušica-Tripkova, Branešci, pravac za Kobilju glavu i Smiljanske zakose.

Prema Pantovićevim rečima, prioritet za čišćenje biće glavne ulice, a kasnije će se čistiti ostale. Sve ulice će biti očišćene najkasnije u roku od dva sata po prestanku padavina. Pantović apeluje na sugrađane da ne bude nepropisno parkiranih vozila, koja vozačima KJP-a predstavljaju veliki problem, jer može doći do zatrpavanja tih vozila snegom.

Izvor: zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Истиче рок за регистрацију тротинета, казне и до 120.000 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Корисници црногорских ТАГ уређаја од данас без заустављања на наплатним станицама у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Трка „Небески висови“ у суботу 20. априла

ОГЛАСНА ТАБЛА

Још данас веома топло, а онда нагла промена времена

ОГЛАСНА ТАБЛА

Грејна сезона званично се завршава данас

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена 83. годишњица од херојске одбране Ужица у априлском рату 1941. године

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ужичанка Лидија Трмчић шампиоинка државе у каратеу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Дан канадског филма

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ер Србија од данас успоставља директну авио-линију од Београда до Мостара

ОГЛАСНА ТАБЛА