OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

KJP Zlatibor spremno dočekuje zimsku sezonu

KJP Zlatibor spremno dočekuje predstojeću zimu. Prema rečima direktora, Srđana Pantovića, preduzeće raspolaže dovoljnim brojem vozila, kao i dovoljnim količinama rizle i soli za posipanje puteva.

-Kao i ranijih godina, na vreme smo se pripremili za zimsku sezonu. Imamo ukupno 18 vozila u Zimskoj službi, kao i 35 radnika. Ova služba je u pripravnosti 24 časa u periodu od 15. novembra do 15. aprila. Pre nekoliko dana stigla su dva nova traktora, očekujemo u narednom periodu i jedan kamion 6h6, nabavka je već završena. Takođe, nabavili smo 4100 tona rizle, 600 tona putarske soli, kao i 15 tona kalcijum-hlorida. Količine su nešto veće u odnosu na prethodne godine, tako da možemo uspešno podneti i najoštriju zimu – kaže direktor KJP Zlatibor, koji je zajedno sa čelnicima Opštine obišao vozni park preduzeća.

Pored dosadašnjih putnih pravaca, za zimsku sezonu KJP Zlatibor biće zaduženo za čišćenje i četiri nova: potez Sušica-Tripkova, Branešci, pravac za Kobilju glavu i Smiljanske zakose.

Prema Pantovićevim rečima, prioritet za čišćenje biće glavne ulice, a kasnije će se čistiti ostale. Sve ulice će biti očišćene najkasnije u roku od dva sata po prestanku padavina. Pantović apeluje na sugrađane da ne bude nepropisno parkiranih vozila, koja vozačima KJP-a predstavljaju veliki problem, jer može doći do zatrpavanja tih vozila snegom.

Izvor: zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Kako da pomognete detetu koje pohađa onlajn nastavu da bude uspešnije

Oglasna Tabla

I gastarbajteri će plaćati porez na dohodak! Trbojević: Srpski rečeno obveznici su svi koji ovde imaju stan, porodicu ili firmu

Oglasna Tabla

Država tvrdi da postoje uslovi za rad škola na daljinu, nastavnici poručuju da su prepušteni sami sebi

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza – 2. decembar

Oglasna Tabla

„Sledeća dva vikenda biće zatvaranja“

Oglasna Tabla

SREĆNO: Osnovna škola ,,Dušan Jerković“ proslavila 65. rođendan!

Oglasna Tabla

MISLIMO NA BUDUĆNOST: Stipendije za mlade nade Slobode!

Oglasna Tabla

Subotom i nedeljom zatvara se sve osim ovih 6 objekata!

Oglasna Tabla

U OŠ Aleksa Dejović u Krvavcima učionice ponovo tople i đaci su u školskim klupama

Oglasna Tabla