OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE UŽIČKE VESTI

Karate klub “Užice” brilijantan u Čačku

U subotu 13.marta u Čačku, održano je Školsko Prvenstvo regiona Centralne Srbije u katama i borbama za osnovce i srednjoškolce, pod pokroviteljstvom Ministarstva za omladinu i sport i Ministarstva prosvete. Članovi Karate kluba „Užice“, koji su predstavljali svoje matične škole, ostvarili su inzvaredne rezultate. Osvojene su tri medalje u katama i sedam medalja u borbama.

U katama najuspešniji u konkurenciji I i II razreda bio je Ognjen Zdravković- OŠ.„Dušan Jerković“, koji je posle 5 pobeda osvojio zlatnu medalju. Sergej Kurćubić iz OŠ “Kralj Petar II“ je imao najteži posao, pobedivši sedam mečeva uz jedan poraz, osvojivši bronzanu medalju, dok je Nikola Radović- OŠ“Nada Matić“ imao 4 pobede i poraz, zauzevši treće mesto.

 

 


Zlatne medalje u borbama osvojili su Lidija Trmčić – Ekonomska škola- III i IV godina do 53 kg i Pavle Ristović- Užička gimnazija I i II godina do 70 kg. Srebrne medalje osvojili su Aleksandra Rogić-OŠ „Dušan Jerković“ VII i VIII razred, Teodora Despić- Tehnička škola I i II razred preko 54 kg, Demian Delić-Muzička škola“Lale Stefanović“ I i II godina do 70 kg i Vasilije Gudović- Ekonomska škola I i II godina preko 70 kg.
Zapažene nastupe imao je i trio iz OŠ“Stari grad“. U borbama su nastupile Jovana Pejić, Sofija Arsenijević i Jovana Ćurčić koje su posle jedne pobede, poražene u drugim kolima.

oglasnatabla.info

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Potresna ispovest Ivane iz Užica: Tata mi je dva puta dobio koronu, prvi put je jednom kinuo. Drugi put je umro

Oglasna Tabla

Ove nedelje pojačana kontrola prekoračenja brzine, od srede “Spid maraton”

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za utorak – 20. april

Oglasna Tabla

Narodna stranka: Iskopavanje litijuma ugrožava celu Srbiju

Oglasna Tabla

Kon: U Beogradu se skoro stiglo do kolektivnog imuniteta

Oglasna Tabla

Najbolje užičko – Dejan Petrović, ambasador srpske trube

Oglasna Tabla

Vodostaj Zovinskog jezera u opadanju, meštani uplašeni od pokretanja klizišta

Oglasna Tabla

Ko je bila najstarija srpkinja koja je preminula u 109. godini: Nadežda se družila sa Desankom Maksimović, nije pila ni pušila

Oglasna Tabla

Hleb treba poštovati: Snažne reči patrijarha Pavla promeniće vas iz korena

Oglasna Tabla