Огласна табла
СПОРТ ПЛУС - УЖИЦЕ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Карате: Ања Милосављевић на првенству Балкана

Каратисткиња Рујног Ања Милосављевић учествоваће на првенству Балкана са репрезентацијом Србије у конкуренцији пионирки до 40 килограма. Млада каратисткиња клуба из Чајетине је позив обезбедила добрим наступима на великим тамичењима током сезоне чиме је остварен још један успех за клуб који води Слађана Вуловић.

Чајетина ће имати свог представника у српској карате репрезентацији на првенству Балкана у каратеу за децу које се одржава у Бару од 26. до 28. маја под окриљем Светске карате федерације ВКФ. Талентована Ања Милосављевић je позив зарадила захваљујући добрим резултатима на великим такмичењима током сезоне, а највећи успех било је освајање сребрне медаље на Првенству Србије у Младеновцу у борбама. Такмичарка рођена 2012. тренира карате пет година, а почела је по узору на брата.

За новопечену репрезентативку су појачани тренинзи како би била спремна за првенство Балкана, а на последњем турниру Тара опен је освојила залтну медаљу чиме је показала добру форму, а остали чланови клуба су на том такмичењу освојили 14 медаља. Пласман Ање Милосављевић је потврда доброг рада у карате клубу Рујно, који је као важан чинилац јер пружа добру спортску основу и раније имао успехе.

Ања Милосављевић ће се борити у конкуренцији девојчица из Црне Горе, Босне и Херцеговине, Хрватске, Северне Македоније, Грчке и Турске, жреб за рунду од 16 најбољих биће одржан у четвртак, а борбе су на програму у петак у дворани Тополица у Бару.

Златибор пресс

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Држава опет ограничава цене: Хлеб у Србији јефтинији за три динара

Почео други круг пројекта „Дигитализација пијаца“

Пријаве за новчану помоћи по детету почињу 20. августа

Просечна пензија иде на 45.500 динара: Ово је све што треба да знате о новом повећању

Туристичка организација Ужице отпочела реализацију пројекта “E-CrossPass”

Сирогојно Style узима учешће на Међународном фестивалу амбасада у Прагу

Нове цене горива

Две нове изложбе у Рефлектору

Колапс на путу код Ужица: Обрушило се на стотине кубика камења, киша створила одрон