ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА НАЈАВЕ И ДОГАЂАЈИ СРБИЈА

Kappa и Ђак Спорт заједничком кампањом „Победа почиње изнутра” инспиришу нове генерације

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Бренд Kappa и компанија Ђак Спорт представљају су своју кампању „Победа почиње изнутра” (Winning Starts Within), која прати глобалну кампању „Keep Performing”, упечатљиву документарну серију која прича приче о двоје инспиративних људи Настасје и Петра, који су прошли кроз јединствен низ животних околност,приказује које су све изазове њих двоје имали, шта им је помогло да их превазиђу и шта заиста значи победити.

Настасја Недимовић је инфлуенсер на друштвеним мрежама, „cancer influencer” и „cancer survivor”. Са 27 година оболела је од рака коштане сржи, добила разне бројне преломе на телу, остала непокретна и била принуђена да поново учи да хода.

Како она истиче: „Победа почиње изнутра! За мене то значи да нисмо ни свесни колико оптимизам и здрава глава утичу на наше оздрављење. У најтежим тренуцима у болници, та жеља за животом је предвладала и жеља да будем са својом децом и својом породицом. И дан данас на исти начин охрабрујем себе. Устанем ујутру и прво се захвалим универзуму и себи што сам трудом, радом и дисциплином дошла до тога да сам сада опет здрава и срећна особа.”
У њеној борби највећа подршка била јој је њена породица, њена „велика војска”, која је чврсто стајала иза ње.

Други инспиративни победник у овој кампањи је Петар Миленковић, професионални спортиста у power liftingu, актуелни европски шампион и рекордер. Петар се суочио са другачијим изазовима: „Највише ме је променио сам процес моје повреде и удеса. Он ме је присилно нагурао у многе промене. Као млад сам већ био упрофесионалном спорту и мој тадашњи начин живота прекинут је саобраћајном несрећом. После годину дана опет сам наставио да се бавим професионалним спортом и рекао бих да ми иде прилично добро. Свака борба почиње прво изнутра, да би се манифестовала касније споља. Без обзира са којим проблемима се носимо, свако их има, живот их наноси, а оно како их превазиђемо, то карактерише какви ћемо изаћи – као бољи или као гори, зависи од борца.”
Оно што Петар посебно наглашава јесте да је важан рад на себи изнутра, али ипак схватати окружење и богатство које је око нас, а и у нама.
За неке људе победа значи бити први, али за друге је само способност да се смеју. Било да тренирате, радите или се борите за своје циљеве, победити у томе за сваког од нас је важна победа. Они који су остварили своје снове то ће учинити уз многе препреке: бол и страст никада неће бити заборављени, али постигнут резултат доноси истинско задовољство! Ове инспиративне приче о упорности и успеху заувек ће инспирисати друге, а KAPPA жели да подели ове вредне примере храбрости и мудрости са што је могуће више људи.

Погледајте слике кампање у наставку.

 

Ђак спорт

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење у вези квалитета ваздуха на територији града Ужица за 18.05.2024.

Викенд дијета за брзо прочишћење организма: Ево шта треба да једете да бисте се стесали

Може ли стид да нас учини бољом особом

Временска прогноза за недељу, 19. мај 2024.

Најављен збор у недељу у Луновом Селу

Србија и ове године на првом месту у Европи по расту броја туриста

Подељене омладинске картице (видео)

Јавни час прве помоћи за основце