ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Као да је пола Србије сада кренуло на летовање: Возачи и путници рано јутрос сатима били „заробљени” на граници са Црном Гором

Пријепоље – Имајући у виду огромне гужве на граничним прелазима, половина августа је време када је велики број грађана Србије одлучио да оде на одмод и Црну Гору. Још једну смену туриста, 15. августа обележили су огромни застоји и вушесатна чекања. Километрска колона рано јујтрос формирана је на граничним прелазима Гостун и Добраково.

„Чекамо више од два сата, и даље не постоје назнаке да бар угледамо границу. Имам утисак да је данас пола Србије кренуло на летовање, а пошто је половина августа надао сам се ипак бар мало мањим гужвама. Ово је најтежи део пута, прешли смо преко 400 километара без проблема, Од Београда до Бродарева, али нас је овде сачекао колапс. Мој савет свима који желе да крену са породицом на Јадран, да бар одаберу други дан, а не онда кад је смена туриста”, казао је Будимир Васојевић за РИНУ.

Гранични прелаз који се увек користи као алтернативна кад је у питању прелаз ка Црној Гори јесте онај на Јабуци, али током јучерашњег дана и ту су забалежене незапамћене гужве. Колоне су се протезале километрима, а такође се чекало по неколико сати.

Осим у правцу Црне Горе, гужве су приметне и у супрутном правцу на улазу у Србију.

ГЗС/РИНА

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Општина Чајетина демантује наводе организације „Крени – промени”: Рибничко језеро сигуран извор пијаће воде на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Тужилаштво ослободило четворицу Срба због недостатка доказа! Огласило се Специјално тужилаштво у Приштини

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ужички фестивал ходања

ОГЛАСНА ТАБЛА

Креће повећање пензија, а онда и исплата 20.000 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вакцине против сезонског грипа стигле у све домове здравља у Златиборском округу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бесплатан улаз у Потпећку пећину

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас славимо Воздвижење Часног Крста – Крстовдан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Претежно сунчано, температура до 27 степени Целзијуса

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почело обележавање Дана града (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА