Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA SRBIJA

Kampanja „Moja Zapadna Srbija“ i u 2018. godini

Promotivna kampanja na društvenim mrežama pod nazivom “Moja Zapadna Srbija” koju je pokrenula Turistička organizacija regije Zapadna Srbija nakon prošlogodišnjeg uspeha nastavlja se i u 2018. godini. Vredne nagrade u vidu vikenda za dve osobe dodeljuju se svake nedelje, a tu su i još vrednije mesečne nagrade. Kampanja traje do kraja septembra, a na kraju će najlepša fotografija osvojiti i glavnu nagradu.

Ukoliko imate lepih fotografija sa Drine, Tare, Zlatibora, Zlatara, Uvca, Golije, Bajine Bašte, Mokre Gore, Užica ili nekog drugog dela Zapadne Srbije podelite ih na Instagramu ili Fejsbuku i osvojiti besplatni smeštaj u nekoj od prelepih destinacija ove regije.
Suština kampanje jeste stvaranje digitalnog vizuelnog sadržaja koji će kreirati sami turisti isključivo iz prvog lica, jer je to perspektiva koja će najbolje prikazati potencijalnim turistima šta oni mogu doživeti u Zapadnoj Srbiji i kako će ti doživljaji konkretno izgledati.

Najlepše fotografije i segmenti video klipova će se naći u promotivnom spotu regije Zapadna Srbija koji će biti prikazivan na sajmovima širom sveta.

Da biste učestvovali u kampanji potrebno je da načinite samo 3 koraka:

1. Posetite bilo koji deo Zapadne Srbije – Tara, Drina, Bajina Bašta, Zlatibor, Zlatar, Uvac, Ivanjica, Užice… vi birate!

2. Napravite fotografiju ili video iz prvog lica koji prikazuju neki od doživljaja iz Zapadne Srbije;

3. Šerujte na Instagramu ili Fejsbuku sa haštagom #MojaZapadnaSrbija.

Ovo je prilika prilike da vaša fotografija obiđe svet, ali i da ujedno osvojite besplatan boravak u nekoj od destinacija prelepe Zapadne Srbije! Dodatne informacije o kampanji i pravila učestvovanja možete pogledati ovde.

Izvor: Drina Info

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Zaplena kokaina u Užicu, jedna osoba uhapšena

Oglasna Tabla

Završetak izgradnje stanova u Sevojnu

Oglasna Tabla

Jeftina torta od keksa i čokolade koja se ne peče

Oglasna Tabla

Plan odvoženja kabastog otpada

Oglasna Tabla

Kokin Brod: Trobojkom brane svetinje

Oglasna Tabla

Karatisti KK „Užice“ odlični u Čačku

Oglasna Tabla

Đaci od danas ponovo u klupama

Oglasna Tabla

U Srbiji danas naoblačenje i kiša, do 14 stepeni

Oglasna Tabla

Konkursi za prijem kandidata u Vojnu akademiju u toku

Oglasna Tabla