Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Камп “Златибор“ спреман за нове госте

Свим љубитељима камповања своја врата широм је отворио Камп “Златибор“. Почетак летње сезоне означили су кампери долазећи већ са првим сунчаним данима априла у ову златиборску оазу.

Смештен у пријатном окружењу, надомак центра Златибора, а довољно издвојен од гужве, гостима пружа прилику за уживање у планинским пејзажима и одмору у хладу борова. До сада је уговорено укупно шест организованих посета, када ће на камп пристићи гости из “Nethernalnds camper club“-а (NKC), Кампинг асоцијације из Холандије (ACSI), “Senioren camper club“-а, “Caravaning club Slovenia“ (CCS) и други. – По традицији, највећи број организованих група у овај камп стиже из Холандије, Чешке, Пољске, Словеније и Велике Британије. Интересовање расте и на немачком тржишту, како у смислу доласка нових тако и повратка старих гостију – истиче Момчило Михаиловић, запослен у Кампу “Златибор“. Из године у годину број кампера код нас све више расте. Одлични услови и квалитет који оправдава три звездице кампа разлог су да се гости увек изнова враћају.

Наступи Туристичке организације Златибор на највећим сајмовима широм Европе допринели су доласку великог броја кампера и са нових тржишта. А како би камп одржао титулу једног од најуређенијих у Србији заступљена су стална улагања, уређење камп парцела, изградња нових садржаја, прилагођавање потребама туриста.

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Куп пријатељства почео са изненађењем

Пријем за представнике ЖФК Црвена Звезда, ЖФК Спартак Суботица, ЖФК Јединство Ужице и ФСС

Колике су цене горива у државама региона: Србија при врху на лествици скупоће

Градски културни центар прикључио се акцији „Ужице за Луку“ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Део центра Ужица данас без електричне струје

XVI Полицијада „Златибор 2023“

Нелегално оружје може се предати још данас и сутра без икаквих последица

У ужичком породилишту рођене четири бебе

Временска прогноза за среду 7. мај