ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Камп “Златибор“ спреман за нове госте

Свим љубитељима камповања своја врата широм је отворио Камп “Златибор“. Почетак летње сезоне означили су кампери долазећи већ са првим сунчаним данима априла у ову златиборску оазу.

Смештен у пријатном окружењу, надомак центра Златибора, а довољно издвојен од гужве, гостима пружа прилику за уживање у планинским пејзажима и одмору у хладу борова. До сада је уговорено укупно шест организованих посета, када ће на камп пристићи гости из “Nethernalnds camper club“-а (NKC), Кампинг асоцијације из Холандије (ACSI), “Senioren camper club“-а, “Caravaning club Slovenia“ (CCS) и други. – По традицији, највећи број организованих група у овај камп стиже из Холандије, Чешке, Пољске, Словеније и Велике Британије. Интересовање расте и на немачком тржишту, како у смислу доласка нових тако и повратка старих гостију – истиче Момчило Михаиловић, запослен у Кампу “Златибор“. Из године у годину број кампера код нас све више расте. Одлични услови и квалитет који оправдава три звездице кампа разлог су да се гости увек изнова враћају.

Наступи Туристичке организације Златибор на највећим сајмовима широм Европе допринели су доласку великог броја кампера и са нових тржишта. А како би камп одржао титулу једног од најуређенијих у Србији заступљена су стална улагања, уређење камп парцела, изградња нових садржаја, прилагођавање потребама туриста.

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Још један врео дан – црвени метео-аларм у већем делу Србије, температура и до 40 степени

Трећег дана мале матуре осмаци полажу тест из изборног предмета

Струја неће поскупети ове године, ЕПС креће у реформе

Момо Капор: Како се Српкиње свађају на мору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почиње пријављивање кандидата за пријемне испите на факултетима

Почео јубиларни 10. XCross на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Температура данас до 39 степени, а биће још врелије

Почео са радом дечији базен на плажи, улаз бесплатан (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Други дан мале матуре осмаци полажу тест из математике