14.3 C
Uzice
септембар 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Kamp na Zlatiboru završio uspešno turističku sezonu

Kamp na Zlatiboru je ove turističke sezone izuzetno uspešno poslovao i zabeležio je gotovo 50 odsto više individualanih posetilaca, u odnosu na prethodnu godinu.

Zlatibor, kao jedna od vodećih turističkih destinacija u Srbiji od pre tri godine je bogatija za još jedan turistički sadržaj, a to je kamp, koji se nalazi u blizini hotela „Zelenkada“, nedaleko od turističkog centra i koji je kategorisan sa tri zvezdice. Kamp na Zlatiboru je opremljen tako da može zadovoljiti i najzahtevnije kampere, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva. Zbog odličnog položaja, blizina magistralnog puta Beograd-Crnogorsko primorje, i zbog sadržaja kojima raspolaže kamp svake godine privlači sve veći broj posetilaca.

Ovogodišnju turističku sezonu, koja je trajala od aprila do kraja oktobra kamp je završio izuzetno uspešno. U kampu je boravilo skoro 50 odsto više individualnih kampera u odnosu na 2016. godinu. Najviše ih je bilo iz Holandije i Slovenije, a zatim slede gosti iz Češke, Poljske, Nemačke i Austrije. Bilo je pet organizovanih grupa, iz kamperskih asocijacija Slovenije, Holandije… Ove turističke sezone na kampu je organizovano i nekoliko manifestacija, poput „Bubijade“, „Čiker maratona“ što je takođe doprinelo povećanju broja gostiju.

Da podsetimo, kamp se prostire na 1,5 hektar i ima 60 kamp jedinica, opremljen je svim neophodnim uslovima za ugodan boravak, priključcima za struju i vodu, zajedničkom prostorijom, kuhinjom i trpezarijom, letnjikovcem sa roštiljom, dobrom wifi interent konekcijom.
Zahvaljujući promotivnim aktivnostima koje Turistička organizacija „Zlatibor“ sprovodi u zemlji i inostranstvu, očekuje se konstantan rast broja posetilaca iz godine u godinu.

Izvor: TO „Zlatibor“

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Radionica pustovanja vune za slepe i slabovide u Užicu uz podršku Ambasade Francuske

Oglasna Tabla

Salata sa pečenim paprikama (video)

Oglasna Tabla

Vreme kestenja, opalog lišća i ajvara: Jesen nam i zvanično stiže sutra

Oglasna Tabla

Marijana (12) napisala sastav koji cela zemlja čita ne trepćući! Navešće vas dobro da razmislite o svom životu

Oglasna Tabla

Održan četvrti “Užički biciklistički karavan” (VIDEO)

Oglasna Tabla

MATIS proizvodi najkvalitetnije kuhinje u Srbiji, kompanija među 100 najvećih u zemlji !

Oglasna Tabla

Danas sunčano do 27 stepeni, posle podne naoblačenje

Oglasna Tabla

Leposava Majstorović, najvoljenija medicinska sestra Užica, bila i ostala (VIDEO)

Oglasna Tabla

U nedelju šeste Pesničke vatre zlatiborske

Oglasna Tabla