14.4 C
Uzice
јул 20, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZANIMLJIVOSTI

KAKO ON ŠALJE SIGNALE DA JE ZALJUBLJEN

Muškarci nisu uvek najbolji u izražavanju emocija, niti imaju naviku, poput žena, satima razmišljati o tome kako se osećaju. Baš zato što ne pričaju puno o njima, postoje drugi načini kojima pokazuju da im je stalo!

Drage dame, postoji nada! Iako ti ne govori svaki dan koliko mu se sviđaš, verovatno ti šalje signale za koje nisi sigurna kako bi protumačila. U nastavku teksta saznaj na šta trebaš obratiti pažnju.

Šalje ti banalne poruke

Što su poruke besmislenije, to je sigurnije da je zaljubljen u tebe. Na primer, ako ti napiše da je upravo video u izlogu naslov knjige koji ga je podsetio na tebe, znači da ga je pogodila Amorova strelica!

Učestali pozivi

Tri su razloga zašto muškarac uzima telefon u ruke: zbog posla, u hitnim slučajevima i kako bi ćuo nečiji glas. Pa ako ne radiš u službi za hitne pozive, vrlo verojatno ga jako privlačiš.

Traži tvoj savet

„Šta misliš kako će se mom prijatelju svideti ovaj poklon?“, „Koju boju košulje bih mogao da kupim?“ Ovo su pitanja koja muškarac postavlja ženi kad je pijan ili zaljubljen…

Za kraj smo ostavili najjasniji signal – prijatelji smišljaju šale na njegov račun! Ako čujete da ga prijatelji ismevaju kako je postao dosadan, kako više nije dobro društvo za kasno noćne izlaske, onda je to siguran znak da je do ušiju zaljubljen u vas.

izvor:vecernji.hr/foto:http://wannabemagazine.com/

output_bkzdes

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Hotel Zlatibor u Užicu postaje stambena zgrada – U planu i renoviranje hotela Palas

Oglasna Tabla

Biciklistička trka kroz Srbiju i na Zlatiboru

Oglasna Tabla

Sutra počinje Sabor trubača

Oglasna Tabla