28.8 C
Uzice
август 22, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

JOVAN MARKOVIĆ: NAJLOŠIJA VLAST U ISTORIJI UŽICA

Predsednik užičkih demokrata Jovan Marković, kaže da je aktuelno gradsko rukovodstvo u Užicu jedno od „najlošijih i najnesposobnijih“ i da je smena Nemanje Nešića posledica velikih unutrašnjih sukoba koje postoje u Srpskoj naprednoj stranci duže vreme.

„Ispada da je bitnije ko je predsednik i glavni u rukovodstvu SNS nego ko je u rukovodstvu grada i to su očigledno borbe za pozicije za predstojeći period. To pokazuje da se oni bave samo sobom da im nisu važni ni projekti ni građani, ni budućnost ovog grada. Mislim da je ova praksa uvedena ne samo u Užicu nego u Srbiji uopšte od strane SNS“, istakao je Marković u izjavi za Glas zapadne Srbije.

Prema njegovim rečima, Demokratska stranka je jedina stranka koja već pet godina uspeva da se suprostavi pogubnoj politici i režimu Aleksandra Vučića.

„Mi smo za ovo vreme platili veliku cenu, nalazimo se u izolaciji, medijski mrak postoji na svakom koraku. Pokušaćemo da razgovaramo sa ljudima i da pokažemo da u Srbiji postoji politička snaga koja ima ne samo predloge nego i rešenja“, zaključio je Marković.

Izvor: Glas zapadne Srbije

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Danas na Žestivalu Dečija olimpijada i predstava za decu „Zeka lepotan“

Oglasna Tabla

Hit zimnica za prave gurmane: Cepkanu papriku pravićete svake godine

Oglasna Tabla

Medicinskim sestrama povišica 15 odsto?

Oglasna Tabla