Огласна табла
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Još se ne zna hoće li đaci u klupe 18. januara

Za đake u Srbiji drugo polugodište počinje 18. januara, ali se još uvek ne zna kako će izgledati nastava i da li će se sprovoditi u učionicama ili od kuće. Kako je za Nova.rs rečeno u Ministarstvu prosvete, zvaničnu odluku doneće Krizni štab pred sam kraj raspusta.

“Odluka će biti doneta u skladu sa epidemiološkom situacijom i podacima o broju zaraženih”, rekli su nam u kabinetu ministra prosvete Branka Ružića.

Novo polugodište treba da počne nakon produženog raspusta od mesec dana. Pre ove pauze đaci starijih razreda osnovne škole i srednjoškolci potpuno su prešli na onlajn nastavu. U učionicama su ostali jedino najmlađi osnovci od prvog do četvrtog razreda, oni o kojima nije imao ko da brine dok su roditelji na poslu.

Kao problem se pojavio veliki broj zaraženih nastavnika, epidemija je sve više uzimala maha, pa je nastavu bilo sve teže sprovoditi uživo. Zbog toga je krajem novembra odlučeno da stariji učenici nastavu pohađaju od kuće.

Kako će izgledati novo polugodište – iz učionica ili soba, uživo ili uz pomoć onlajn platformi još ne znamo. Ostalo je još 10 dana za procenu epidemiološke situacije.

Izvor: zelenaucionica.com

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Данас славимо Зачеће Светог Јована Претече и Крститеља

ОГЛАСНА ТАБЛА

Изложба “Ужички Минотаур” у Галерији Рефлектор

ОГЛАСНА ТАБЛА

Концерт за Дан града: Џенан Лончаревић

ОГЛАСНА ТАБЛА

Удружење малинара Србије: Откупљивачи делују монополски, смањују откупну аконтну цену малина

ОГЛАСНА ТАБЛА

Србија ће скупо плаћати нафту због хрватске блокаде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Оливера Јевтић најбоља на Ади Циганлији у Београду

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за четвртак – 6. октобар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Милица из Пожеге има само 19 година и успешно се бави дресуром паса, од малих ногу и најопаснијим керовима прилазила је без страха

ОГЛАСНА ТАБЛА

Кад ученици засуку рукаве и среде цело школско двориште (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА