Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Још једна потврда одличне сарадње

Ужице – Председница “Јихаи” групе Линда Вонг борави у Србији а ову посету искористила је и за састанак са ужичком градоначелницом др Јеленом Раковић Радивојевић и директорком Предшколске установе Ужице Веселинком Јовановић.

Састанак одржан у Кинеском културном центру у Београду био је прилика да се још једном потврди традиционално пријатељство Србије и Кине, али и да се на темељима одличне сарадње са “Јихаи” групом из претходног периода разговара о будућим пројектима важним за град Ужице.

Разговарало се о бројним темама а највише о вредној донацији захваљујући којој је завршена изградња вртића на Пори и изграђен Парк пријатељства, за коју су представници града Ужица још једном изразили велику захвалност. Са друге стране председница “Јихаи” групе Линда Вонг питала је за ефекте, односно резултате свега што је урађено и исказала интересовање за наше нове пројекте намењене најмлађима.

Традиционално овом приликом размењени су и поклони а пријатеље из Кине градоначелница је позвала да посете Ужице током обележавања Дана града 9. октобра.

Подсетимо, око 340.000 евра износила је донација кинеске корпорације „Јихаи груп” за завршетак вртића на Пори, који у знак захвалности и пријатељства носи назив „Јихаи Мама Вонг”.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Представљање активности спроведених у циљу ревизије Плана квалитета ваздуха

ОГЛАСНА ТАБЛА

Због поплава евакуисане 24 особе, укључујући деветоро деце

ОГЛАСНА ТАБЛА

Најјефтиније дестинације за летовање

ОГЛАСНА ТАБЛА

Како превремено пензионисани до веће пензије

ОГЛАСНА ТАБЛА

У суботу 5. Косидба у Кривој Реци

ОГЛАСНА ТАБЛА

Презентација концепта паментих градова (smart sity) на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бесплатни офталмолошки прегледи на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас без струје у следећим улицама:

ОГЛАСНА ТАБЛА

Град се укључио у акцију „Ужице за Луку“ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА