Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Још једна потврда одличне сарадње

Ужице – Председница “Јихаи” групе Линда Вонг борави у Србији а ову посету искористила је и за састанак са ужичком градоначелницом др Јеленом Раковић Радивојевић и директорком Предшколске установе Ужице Веселинком Јовановић.

Састанак одржан у Кинеском културном центру у Београду био је прилика да се још једном потврди традиционално пријатељство Србије и Кине, али и да се на темељима одличне сарадње са “Јихаи” групом из претходног периода разговара о будућим пројектима важним за град Ужице.

Разговарало се о бројним темама а највише о вредној донацији захваљујући којој је завршена изградња вртића на Пори и изграђен Парк пријатељства, за коју су представници града Ужица још једном изразили велику захвалност. Са друге стране председница “Јихаи” групе Линда Вонг питала је за ефекте, односно резултате свега што је урађено и исказала интересовање за наше нове пројекте намењене најмлађима.

Традиционално овом приликом размењени су и поклони а пријатеље из Кине градоначелница је позвала да посете Ужице током обележавања Дана града 9. октобра.

Подсетимо, око 340.000 евра износила је донација кинеске корпорације „Јихаи груп” за завршетак вртића на Пори, који у знак захвалности и пријатељства носи назив „Јихаи Мама Вонг”.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Здрава Србија предлаже референдум против увођења санкција Русији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Петар Божовић сјајан на првенству Балкана за ветеране

ОГЛАСНА ТАБЛА

Инфо-центар Пописа 2022 почео са радом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Попис почиње у суботу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обавештење – Пројекције на мултимедијалној фонтани

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србији расте као коров, а најздравији је природни лек на свеету: Лечи срце и смирује живце! Ево како се користи

ОГЛАСНА ТАБЛА

Просечне зараде жена у домаћем ИТ сектору 1.300 евра, мушкараца 1.700

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођено седам беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас променљиво време, киша местимично

ОГЛАСНА ТАБЛА