Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Још један јавни позив за привреднике за учешће у енергетској санацији стамбених објеката

Ужице – Град Ужице у сарадњи са Министарством рударства и енергетике расписао је још један јавни позив који се односи на суфинансирање мера енергетске санације стамбених објеката на територији града Ужица.

Према речима градске већнице за заштиту животне средине, енергетску ефикасност и туризам Наде Јовичић, овај јавни позив се односи на привредне субјекте који ће учествовати у енергетској санацији и то за мере енергетске санације у домаћинствима предвиђене Правилником о суфинансирању енергетске санације, породичних кућа и станова путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи и термостатских  вентила и делитеља топлоте.

“За овај позив планирано је укупно 10 милиона динара од чега је Министарство рударства и енергетике издвојило 5 милиона а град Ужице исто толико. За меру набавке и уградње соларних панела опредељено је 8 милиона а за унапређење система грејања 2 милиона динара. Циљ спровођења мере енергетске санације путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и унапређења термотехничких система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља је унапређење енергетске ефикасности и повећано коришћење обновљивих извора енергије у домаћинствима на територији града Ужица”.

Јавни позив за све привредне субјекте отворен је до 9. септембра текуће године а сва потребна документација доступна је на званичној интернет страници града Ужица.

Пријаве се предају лично у канцеларији број 9 Градске управе за урбанизам и имовинско правне послове или путем поште. Домаћинства која остваре право на суфинансирање могу набавити добра или услуге искључиво од привредних субјеката изабраних путем овог јавног конкурса.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Уводи се забрана претицања за камионе на ауто-путу?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нове радионице у СтаПарку током викенда

ОГЛАСНА ТАБЛА

Кад унуци засуку рукаве и прабаби исцепају дрва за зиму

ОГЛАСНА ТАБЛА

Здрава Србија предлаже референдум против увођења санкција Русији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Петар Божовић сјајан на првенству Балкана за ветеране

ОГЛАСНА ТАБЛА

Инфо-центар Пописа 2022 почео са радом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Попис почиње у суботу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обавештење – Пројекције на мултимедијалној фонтани

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србији расте као коров, а најздравији је природни лек на свеету: Лечи срце и смирује живце! Ево како се користи

ОГЛАСНА ТАБЛА