13.3 C
Uzice
новембар 13, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

JEVTIĆEVA LJUTA: KADA SE ZAVRŠE IGRE, REĆI ĆU MNOGO TOGA

Srpska atletičarka Olivera Jevtić rekla je da je ljuta jer će na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru prvi put posle 26 godina biti bez podrške.
o

Ovo su mi pete olimpijske igre, ali imam osećaj kao da su prve. Strah me je, idem bez logističke podrške, bez trenera. Prvi put posle 26 godina trener ne ide sa mnom. Kada dodjem u selo moraću sama da se snalazim, sama da organizujem, da tražim pomoć iz drugih zemalja. Osećanja su mi pomešana i jako mi je žao“, rekla je Jevtićeva.

Olivera Jevtić, koja će nastupiti u maratonu, otputovala je na Olimpijske igre sa srpskim rvačima. Kako je rekla, neće da ih „baksuzira“, već će posle takmičenja imati „mnogo toga da kaže“.

Nije dobro kada se unosi negativna energija. Posle Olimpijskih igara i maratona ću imati mnogo toga da kažem, da isteram iz srca“, rekla je ona.

Jevtićeva je istakla da se u Riju nada najboljem rezultatu u poslednjih šest godina.

„Imam lepe uspomene iz Brazila, dve pobede u Novogodišnjim trkama u toj zemlji i mnogo mi odgovara ta strana. Boriću se sa Bogom i sa sobom i daću sve od sebe. Ne znam stazu, ali dobro poznajem Rio. Pokrenula sam se poslednja dva meseca, jako sam zadovoljna formom i očekujem bolji rezultat u maratonu nego što sam imala u poslednjih šest godina“, rekla je Olivera Jevtić.

Upitano za njeno zdravstveno stanje i da li je dobro, Jevtićeva je odgovorila: „Jesam, hvala Bogu, to me jedino drži u svemu“. Olivera Jevtić će maraton na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru trčati u nedelju, 14. avgusta.

 Izvor: B92

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Za napad na izvršitelja do 12 godina zatvora

Oglasna Tabla

Čudotvorni izvor kod Bajine Bašte: ovom vodom lečili su šugu u aziji, a po spas dolaze I nerotkinje! Zovu ga još I ljubavni izvor, evo I zašto

Oglasna Tabla

Luka i Elena osvojili 5 medalja za Užice

Oglasna Tabla

„Lorencačo“ najbolja predstava 24. Jugoslovenskog pozorišnog festivala

Oglasna Tabla

Predavanje u Užicu: Eminentni stručnjaci na temu derivacionih mini hidroelektrana

Oglasna Tabla

Predavanje „Cenzura u bibliotekarstvu i izdavaštvu“ u Narodnoj biblioteci Užice

Oglasna Tabla

Albanski špijun uzeo avans od 30 hiljada evra za dokumentaciju o mašini za pravljenje municije: Vojni projekat trebalo da završi u Makedoniji, Kataru i BiH!

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za 12. novembar (utorak)

Oglasna Tabla

Tetke dobile status trećeg roditelja

Oglasna Tabla