21.1 C
Uzice
август 18, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

JEVTIĆEVA LJUTA: KADA SE ZAVRŠE IGRE, REĆI ĆU MNOGO TOGA

Srpska atletičarka Olivera Jevtić rekla je da je ljuta jer će na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru prvi put posle 26 godina biti bez podrške.
o

Ovo su mi pete olimpijske igre, ali imam osećaj kao da su prve. Strah me je, idem bez logističke podrške, bez trenera. Prvi put posle 26 godina trener ne ide sa mnom. Kada dodjem u selo moraću sama da se snalazim, sama da organizujem, da tražim pomoć iz drugih zemalja. Osećanja su mi pomešana i jako mi je žao“, rekla je Jevtićeva.

Olivera Jevtić, koja će nastupiti u maratonu, otputovala je na Olimpijske igre sa srpskim rvačima. Kako je rekla, neće da ih „baksuzira“, već će posle takmičenja imati „mnogo toga da kaže“.

Nije dobro kada se unosi negativna energija. Posle Olimpijskih igara i maratona ću imati mnogo toga da kažem, da isteram iz srca“, rekla je ona.

Jevtićeva je istakla da se u Riju nada najboljem rezultatu u poslednjih šest godina.

„Imam lepe uspomene iz Brazila, dve pobede u Novogodišnjim trkama u toj zemlji i mnogo mi odgovara ta strana. Boriću se sa Bogom i sa sobom i daću sve od sebe. Ne znam stazu, ali dobro poznajem Rio. Pokrenula sam se poslednja dva meseca, jako sam zadovoljna formom i očekujem bolji rezultat u maratonu nego što sam imala u poslednjih šest godina“, rekla je Olivera Jevtić.

Upitano za njeno zdravstveno stanje i da li je dobro, Jevtićeva je odgovorila: „Jesam, hvala Bogu, to me jedino drži u svemu“. Olivera Jevtić će maraton na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru trčati u nedelju, 14. avgusta.

 Izvor: B92

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Uz prelep ambijent pobeda Slobode na početku sezone

Oglasna Tabla

Četvrt veka institucionalne podrške Užica mladim umetnicima: Izložba „Oni koji dolaze“

Oglasna Tabla

Galerija Reflektor: Izložbe radova Nine Milivojević i Nikole Radosavljevića

Oglasna Tabla