ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

„Јесење чаролије“ на Голд гондоли

Голд гондола је синоним за породичну забаву и модеран концепт боравка у природи, па смо за предстојећи распуст припремили бесплатне радионице за децу „Јесење чаролије“. Забавни, едукативни и спортски програм трајаће од 8. до 11. новембра у коме ће деца моћи да се забаве заједно са родитељима на међустаници гондоле. У природном амбијенту, који инспирише и позива на дружење и игру, активности ће се реализовати од 12 до 14 часова.

Програм:

08.11. – Креативна радионица „Спајалица“

Деца ће кроз креативне активности и мини радионицу поздравити јесен прављењем фигурица и животиња од лишћа, гранчица, борових иглица и пампура од флаша, а на великом хамер папиру ће лепити украсни природни материјал.

09.11. – Јесењи сафари

Након шетње у природи малим истраживачима ће кроз мини изложбу флоре и фауне златиборског краја бити представљене лепоте Златибора и приближена важност очувања природе у сарадњи са Парком природе „Златибор“ и ЈП „Србија Шуме“.

10.11. – Спортски дан

У оквиру спортских активности, љубитељи авантуре ће имати прилику да кроз забаву и рекреацију тестирају своје моторичке способности прелазећи препреке и савладавајући полигоне различитих нивоа. Природно окружење је право место кроз смех и забаву развијају спортске вештине и тимски дух.

11.11. – Лов на Златну Шишарку

Такмичари долазе до скривене шишарке кроз мозгалице и питалице, а одговори ће их „селити“ у следећу етапу потраге. Учесници иду заједнички до циља, а победник је тим који нађе шишарку. Награде су карте за забавне садржаје на Златибору.

И ове године, Голд Гондола вас позива да доживите чаролију јесени на јединствен начин и понесете незаборавне успомене са Златибора!

Напомена: Све активности ће се одвијати у складу са временским условима.

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Отворена изложба “Пoтeнциjaли и изaзoви жeнa у рурaлнoм рaзвojу”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 2. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављене нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

Римско гробље насред ливаде код Пожеге

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас почиње исплата 10.000 динара корисницима права на социјалну заштиту

ОГЛАСНА ТАБЛА

На 54. Међународном сајму туризма у Новом Саду се представља туристичка понуда Златибора

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саоштење за јавност ГрО Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo пет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас се обележава Светски дан борбе против ХИВ/АИДС

ОГЛАСНА ТАБЛА