Огласна табла
СРБИЈА УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

„Јел моје дете није вредно потраге?“ Очајни отац нуди 2.000 евра ономе ко пронађе Илинку

Након што отац Илинке Дујовић дуже од месец дана уз помоћ неколико добрих људи тражи своју кћерку, јуче је у Прибоју одржан миран протест у знак подршке напаћеном оцу Далибору.

Неколико десетина људи прошетало је улицама Прибоја како би указали на сву бол и немоћ коју Далибор Дујовић већ данима осећа, питајући зашто му нико од надлежних не помогне у потрази. Како каже, снаге има и никад неће одустати јер тражи своје дете, али ипак му је потребна помоћ надлежних.

„Моја породица и ја провели смо најтежи Божић у животу, не знамо шта нам је са кћерком. Данас је Илинкин рођендан и бол у грудима је неописив. Тридесет пети дан пролази и нико ништа. Ја нисам битан, али моје дете јесте. Од бедне плате сам је школовао у Републици Српској да би овде у Србији радила, заслужила је да јој се помогне. Ово данас је достојанствена мирна шетња, без блокада и икакавих узнемиравања. Нећемо да брукамо нашу децу, за њих живимо“, изјавио је Далибор Дујовић за РИНУ.

Најновија вест само још једном потврђује тешку ситуацију у којој се Дујовићи налазе. Не бирајући средтсва да се што више људи активира у потрагу за Илинком, Далибор је на друштевним мрежама објавио да је сада опредељана и новчана награда, а ко пронађе Илинку захваљујући његовим пријатељима добиће 2.000 евра.

До сада су Далибору у потрази помагали чланови Рафтинг клуба колико су у могућности, а често је потпуно сам претраживао Лим, по киши, сунцу или снегу, њему је свеједно. Плаши се наредних дана јер због најављених падавина река постаје још непредвидљивија и услови за потрагу се отежавају.

„Само се надам да ће се и државне инстутуције укључити и помоћи, без њих не можемо. Немоћан сам. Да ли смо моје дете и ја на маргини, месец дана никога нема. Гледао сам како су даноноћно тражили дечка из Хрватске.. наравно и требало је, али шта је са мојом Илинком, је л она није вредна потраге“, пита се Дујовић.

Подсетимо, Илинка Дујовић је нестала 12. децембра, а последњи пут је виђена на Стази здравља која се пружа уз обале реке Лим, у старом делу Прибоја.

Извор: нова.рс

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Данас су Часне вериге Светог апостола Петра

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за недељу – 29. јануар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нова младост ужичке „Младости“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Часови без мобилних телефона од 1.фебруара у Техничкој школи Радоје Љубичић

ОГЛАСНА ТАБЛА

Проверен начин за припрему џигерице (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Јачање подршке предузећима која запошљавају особе са инвалидитетом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Танасковићева: Држава не дугује пољопривредницима, али ће им исплатити додатних 15 милијарди динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Лажно се престављао као тржишни инспектор

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акустично крстарење четвртком: Trio Bypass

ОГЛАСНА ТАБЛА