ОГЛАСНА ТАБЛА
Uncategorized УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Јединствена Србија води 50 људи из Севојна у Паралију

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Организатор ове посете је Скупштина града Јагодине, а цео трошак превоз, смештај, храну, све потребне таксе и друге трошкове за целу делегацију сносе донатори.

Од 19. маја до 24. маја у Паралији, најпопуларнијем летовалишту грађана Србије у Грчкој боравиће делегација од 700 људи. У овој делегацији биће и 50 градјана Севојна и то привредници, просветни радници, здравствени радници, радници Јавних предузећа, локалне самоуправе, чланови културно уметничких друштава, представници месних заједница, разних удружења, затим представници градских установа културе и одборници. Гледали смо да водимо људе из свих области од политике и економије до културе и спорта и да водимо искључиво једно из једне породице како не бисмо никога изоставили. – изјавио је председник градског и окружног одбора Јединствене Србије Дејан Јовановић.

Ово је трећа акција коју Јединствена Србија на челу са њеним председником Драганом Марковићем Палмом организује у последња три месеца за градјане Севојна. Поред тога што смо у марту месецу 120 Севојничана водили у једнодневну посету града Јагодине, слали смо и 3 здравствена радника у медицинској делегацији у априлу месецу у Хургаду у Египат и то 7 дана. Ова трећа акција односи се на 50 људи из Севојна који ће имати прилку да са нама посете Грчку. Оно што бих посебно истакао је да две од поменуте три акције организујемо после избора и да смо по томе можда и једина политичка организација која за градјане организује разне акције, путовања и активности и ван изборних кампања. – изјавио је председник градског и окружног одбора Јединствене Србије Дејан Јовановић.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Временска прогноза за недељу – 10. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ђорђе у „стојадину“ обишао Европу и остварио дечачки сан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Варали старије суграђане и узимали им хиљаде евра за запрашивање непостојећих стеница

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ако немате идеју шта спремити у току поста, ПРОЈИЦЕ СУ УВЕК ДОБРО РЕШЕЊЕ: Лако се праве, а цела породица ће уживати (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Жесток удес на Копаонику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Плаћено одсуство и за очеве

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фонд ПИО најавио: Од 1. јануара нови услови за одлазак у пензију

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики спољнотрговински плус српске пољопривреде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мистериозне појаве на небу изнад Панчева и Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА