OГЛАСНА ТАБЛА
Uncategorized УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Јединствена Србија води 50 људи из Севојна у Паралију

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Организатор ове посете је Скупштина града Јагодине, а цео трошак превоз, смештај, храну, све потребне таксе и друге трошкове за целу делегацију сносе донатори.

Од 19. маја до 24. маја у Паралији, најпопуларнијем летовалишту грађана Србије у Грчкој боравиће делегација од 700 људи. У овој делегацији биће и 50 градјана Севојна и то привредници, просветни радници, здравствени радници, радници Јавних предузећа, локалне самоуправе, чланови културно уметничких друштава, представници месних заједница, разних удружења, затим представници градских установа културе и одборници. Гледали смо да водимо људе из свих области од политике и економије до културе и спорта и да водимо искључиво једно из једне породице како не бисмо никога изоставили. – изјавио је председник градског и окружног одбора Јединствене Србије Дејан Јовановић.

Ово је трећа акција коју Јединствена Србија на челу са њеним председником Драганом Марковићем Палмом организује у последња три месеца за градјане Севојна. Поред тога што смо у марту месецу 120 Севојничана водили у једнодневну посету града Јагодине, слали смо и 3 здравствена радника у медицинској делегацији у априлу месецу у Хургаду у Египат и то 7 дана. Ова трећа акција односи се на 50 људи из Севојна који ће имати прилку да са нама посете Грчку. Оно што бих посебно истакао је да две од поменуте три акције организујемо после избора и да смо по томе можда и једина политичка организација која за градјане организује разне акције, путовања и активности и ван изборних кампања. – изјавио је председник градског и окружног одбора Јединствене Србије Дејан Јовановић.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

За три дана Сабора трубача, регистровано 866 саобраћајних прекршаја, 153 возача возило под дејством алкохола, 11 под дејством дроге

Oglasna Tabla

Слобода у победничком ритму: Ужичани бољи од Мачве (2:1)

Oglasna Tabla

Данас је Свети Пантелејмон, добро је започети посао или кренути на пут

Oglasna Tabla

Не излазите без кишобрана – на снази наранџасти метео-аларм

Oglasna Tabla

Успешно завршен први Хуманитарни турнир у малом фудбалу „Ужице за Космет“ (ВИДЕО)

Oglasna Tabla

Потпуни колапс на Гостуну, формирана колона возила дугачка преко 10 километара

Oglasna Tabla

Пуњени еклери као из посластичарнице: Направите најукуснији домаћи колач са кремастим пуњењем

Oglasna Tabla

Појачана контрола брзине кретања возила

Oglasna Tabla

Завршене летње радионице на Дечјем одељењу НБУ

Oglasna Tabla