ОГЛАСНА ТАБЛА
Uncategorized УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Јединствена Србија – Драган Марковић Палма – Домаћински за Севојно” предали изборну листу у Севојну

Представници одборничке листе “Јединствена Србија – Драган Марковић Палма – Домаћински за Севојно” предали су изборну листу на којој се налази 9 кандидата за одборнике градске општине Севојно. Носилац листе је Милан Бабић приватни предузетник а на листи се од 9 кандидата налазе чак 4 жене.

Ову листу за неколико дана потписало и подржало је 235 Севојничана.

Јединствена Србија у Севојну први пут од њеног оснивања излази самостално на изборе, а грађанима нуди програм који је најбољи за локалне самоуправе.

Овај програм је примењен у Јагодини и види се на делу како то изгледа. Сматрамо да је то најбоље и за грађане Севојна и зато ћемо грађане ове општине позвати да пођу са нама у једнодневну посету Јагодине и виде примену најбољег социјалног програма. – изјавио је Дејан Јовановић председник окружног и градског одбора Јединствене Србије Ужице.

Овим путем желимо да се захвалимо свим грађанима Севојна коју су дали подршку за нашу листу и коју су препознали програм странке Јединствена Србија а пре свега рад њеног председника Драгана Марковића Палме како у довођењу страних инвеститора у нашу земљу тако и у представљању наше земље у разним политичко-привредним делегацијама у Грчкој, Аустрији, Египту и широм света. На основу броја потписа, реакција и коментара грађана Севојна слободно могу да кажем да на овим изборима очекујемо добар резултат а оно што ће свакако бити циљ наших будућих одборника у овој градској општини јесте побољшање живота грађана по принципу који наша странка спроводи у Јагодини – изјавио је Дејан Јовановић председник окружног и градског одбора Јединствене Србије Ужице.

Листа Јединствена Србија – Драган Марковић Палма – Домаћински за Севојно биће под редним бројем 6.

Огласна табла

 

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Србији недостаје ових 20.000 радника: Плате веће од оних које примају професори и лекари, а не треба факултет

Градоначелница на Другој националној конференцији „Србија – наша породица“

До сада 583 мајке уз подршку државе обезбедиле дом својим породицама

Данас се обележава Дан борбе против гојазности

Меморијално поетско вече

Успешан викенд за каратисте КК „Ужице“

У среду без воде потрошачи који се снабдевају са Живковића врела

Тијана се из Београда вратила у село и обновила чукундедину воденицу

Стижу нова правила о возачким дозволама