Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Једина посланица из Ужица најавила отварање народне канцеларије у седишту Народне странке

Јуче је у просторијама Народне странке у Ужицу одржана конференција за медије на којој се обратила Ивана Парлић, председница Главног одбора Народне странке Ужице. Ово је уједно и њена прва конференција на позицији народног посланика након што су на прошлонедељој седници Скупштине Србије верификовани мандати свих посланика и изабран председник Скупштине. Парлићева је једини представник града Ужица у том, највишем законодавном телу Србије.

У новом сазиву републичког парламента владајућа већина окупљена око Српске напредне странке имаће 164 мандата, док је опозиционим странкама припало 86 мандата. На конференцији је најављено оснивање народне канцеларије ове странке која ће у Ужицу почети са радом од септембра, сваког другог петка у терминима који ће бити накнадно саопштени. Народна канцеларија представљаће сервис Народне Странке за заштиту виталних права и интереса грађана, где ће сви заинтересовани грађани моћи да дођу и изнесу проблеме које их муче и са којима се суочавају. Такође, ова канцеларија служиће и као информативни сервис грађана о раду Народне скупштине. Поред тога упућен је позив свим грађанима Ужица који желе да се укључе у рад Народне странке да се придруже, с обзиром да су за 2024. годину предвиђени редовни локални избори на територији републике Србије.

Огласна табла

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Национални савет за културу једногласно дао подршку Музеју ћирилице у Бајиној Башти, Рача поново постаје центар српске писмености

ОГЛАСНА ТАБЛА

Досадне су као стенице, али многи не знају да су врло опасне: Смрдибубе могу да уједу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пронађена Илинка из Прибоја: Девојка хоспитализована, у лошем стању

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за недељу – 2. октобар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење ГрО ДС Ужицe: „Ко ће да плати небригу Водовода?“

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србији жене у просеку старије од мушкараца и дуже живе

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 1. октобар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Заштитне ограде за пешаке, још један од корака ка унапређењу степена безбедности у саобраћају

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Голд гондола“ у измењеном режиму рада

ОГЛАСНА ТАБЛА