6.3 C
Uzice
децембар 7, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

JAVNI KONKURS ZA UNAPREĐENjE EKONOMSKIH AKTIVNOSTI NA SELU KROZ PODRŠKU NEPOLjOPRIVREDNIM AKTIVNOSTIMA

CECA GIF (2)

Na osnovu Programa mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja u opštini Čajetina, donetog od strane Privrednog društva za razvoj poljoprivrede „Zlatiborski Eko Agrar“ DOO. , usvojen na sednici SO Čajetina dana 29.12.2016.godine, po prethodno pribavljenoj saglasnosti Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine broj: 320-00-00310/2017-09 od 03.02.2017 godine, i Odluke o uslovima i načinu raspisivanja konkursa za korišćenje podsticaja za unapređenje ekonomskih aktivnosti na selu kroz podršku nepoljoprivrednim aktivnostima broj: 93/2017 direktor Privrednog društvo za razvoj poljoprivrede „Zlatiborski eko agrar“ DOO raspisuje

Aktivnosti predviđene konkursom odnose se na unapređenje nepoljoprivrednih aktivnosti kao i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gazdinstava kroz razvoj turističkih objekata i usluga u ruralnom turizmu Opštine Čajetina. Krajnji korisnici jesu fizička lica-nosioci registrovanog komercijalnog poljoprivrednog gazdinstva.
Maksimalni iznos podsticaja po jednom korisniku u okviru jednog javnog poziva je 150.000,00 RSD.

PUNA KUCA
Konkursna prijava se podnosi od strane korisnika na obrascima u skladu sa uslovima koji su ranije propisani.
Konkursne prijave koje stignu kompletne, blagovremeno i u skladu sa uslovima, biće pregledane od strane Komisije sastavljene od organa Privrednog društva „Zlatiborski eko agrar“ DOO, Turističke organizacije „Zlatibor“ i Opštine Čajetina po isteku roka predviđenog Konkursom.
Rok za podnošenje Konkursne prijave po ovom konkursu je od 01.05.2017. godine do 01.06.2017. godine. Podnošenje Konkursne prijave za dodelu podsticaja sa neophodnom dokumentacijom obavlja se slanjem konkursne dokumentacije putem pošte, preporučenim pismom ili lično na adresu: Privredno društvo za razvoj poljoprivrede „Zlatiborski eko agrar“ DOO Aleksandra Karađorđevića 24, 31 310 Čajetina.
Obrazac prijave preuzima se sa internet stranice www.ekoagrar.org ili lično u prostorijama Zlatiborskog eko agrara. Sve neophodne informacije mogu se dobiti pozivom na broj telefona 031/3833200, 064/8517653 ili lično na adresi Privredno društvo za razvoj poljoprivrede „Zlatiborski eko agrar“ DOO Aleksandra Karađorđevića 34, 31 310 Čajetina.


cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Vahida Đedović brutalno razotkrila sve maske današnjeg roditeljstva

Oglasna Tabla

„1 od 5 miliona Užice” organizuje akciju prikupljanja potpisa za obustavljanje sudskog i političkog progona Aleksandra Obradovića

Oglasna Tabla

Podela auto sedišta deci rođenoj u drugoj polovini ove godine (VIDEO)

Oglasna Tabla

Prste da poližete: Četiri ideje za posni doručak!

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za subotu – 7. decembar

Oglasna Tabla

KONAČNO: Posle pola veka MOSI igre održaće se u Užicu 2022. godine (VIDEO)

Oglasna Tabla

Vladimir iz Sevojna je nestao, nema ni njegovog automobila: Preživeo je moždani udar i živi sam

Oglasna Tabla

Tribina o vaspitnim stilovima roditeljstva (VIDEO)

Oglasna Tabla

Trikovi koji pomažu u čišćenju leda sa automobila

Oglasna Tabla