ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Jавне консултације у процесу ревизије Плана квалитета ваздуха града Ужица

Град Ужице позива представнике удружења и других организација цивилног друштва, научно-истраживачке, струковне и друге организације, као и представнике привредних субјеката и друге заинтересоване стране на jавне консултације у вези са активностима у процесу ревизије Плана квалитета ваздуха града Ужица.

Град Ужице започео је у фебруару 2023. г. процес ревизије Плана квалитета ваздуха спровођењем низа активности у циљу прикупљања најрелевантнијих података, анализе тренутног стања квалитета ваздуха и укључивања различитих заинтересованих и циљних група у процес ревизије Плана.

Јавне консултације ће бити одржане у среду, 18. октобра 2023. године са почетком у 15h у свечаној сали Градске куће (Димитрија Туцовића 52) и том приликом биће представљена анализа утицаја метеоролошких услова (температурних инверзија) и других микро-климатских фактора на квалитет ваздуха у граду Ужицу, као и предлог циљева и мера за унапређење квалитета ваздуха у Граду Ужицу.

Јавне консултације одржавају се у сврху прикупљања коментара и предлога за унапређење у даљем процесу ревизије Плана квалитета ваздуха Града Ужица.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Временска прогноза за недељу – 10. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ђорђе у „стојадину“ обишао Европу и остварио дечачки сан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Варали старије суграђане и узимали им хиљаде евра за запрашивање непостојећих стеница

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ако немате идеју шта спремити у току поста, ПРОЈИЦЕ СУ УВЕК ДОБРО РЕШЕЊЕ: Лако се праве, а цела породица ће уживати (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Жесток удес на Копаонику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Плаћено одсуство и за очеве

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фонд ПИО најавио: Од 1. јануара нови услови за одлазак у пензију

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики спољнотрговински плус српске пољопривреде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мистериозне појаве на небу изнад Панчева и Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА