Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Јавна расправа о нацрту буџета за 2022. годину

У Великој сали Градске куће, у четвртак 02. децембра 2021. године, одржан је састанак у оквиру јавне расправе о Нацрту буџета Града Ужица за 2022. годину.

Нацртом је предвиђен укупан буџет за наредну годину од 3,7 милијарди динара што омогућава, поред функционалних расхода, већа издвајања за све области које се подржавају и финансирају из буџета.  Планирано је више средстава за заштиту животне средине, енергетску ефикасност, подршку образовању, мере популацине политике, социјалну политику, културу, комуналну и саобраћајну инфраструктуру, улице и путеве, пољопривреду, спорт…

На састанку у оквиру јавне расправе, учествовали су грађани, представници месних заједница, удружења, организација цивилног друштва, представници стручних служби и градског руководства. Изнете су идеје, предлози и сугестије у погледу комуналне и путне инфраструктуре, туристичких садржаја, развоја села, наставка изградње спортске инфраструктуре, финансирања удружења и других питања важних за функционисање и развој нашег града, као и потреба грађана. Један део предлога већ је предвиђен самим Нацртом буџета, док ће остали бити детаљно размотрени, са могућношћу да буду укључени у буџет и планове Града за наредну годину.

Нацрт буџета за наредну годину доступан је на градском сајту од прве половине новембра и сви заинтересовани могу да електронским путем пошаљу предлоге и сугестије, све до 05. децембра.

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Одржива пољопривреда од кључног значаја за опстанак села

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ново радно време Потпећке пећине и Старог града

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бојан из Ужица је херој ковид епидемије: Очекивао запослење, добио шут карту

ОГЛАСНА ТАБЛА

Истиче рок за достављање финансијских извештаја за 2022. годину

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављене нове цене горива које ће важити до 7. априла

ОГЛАСНА ТАБЛА

Немања Видић кандидат за Кућу славних Премијер лиге

ОГЛАСНА ТАБЛА

Зелено – леви фронт Ужице подржава протест радника ЈКП Биоктош

ОГЛАСНА ТАБЛА

Конкурс за доделу стипендија студентима из уметничких области са територије Републике Србије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сезона алергија – како може да помогне замрзнута коприва

ОГЛАСНА ТАБЛА