ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Јако невреме праћено градом и бујицама погодило ужички крај и околину (ВИДЕО)

Ужички крај после 15 часова захватило је јако невреме, након што је РХМЗ најавио непогоде широм Србије. У почетку је падао град величине лешника, а после десет минута падале су и крупније леденице величине ораха, које су поред Ужица, погодиле и околна места У Севојну су забележени снимци потопа на улицама на којима се виде аутомобили који се споро пробијају кроз потопљени коловоз. У самом центру Пожеге, која је на 20-ак километара од Ужица, забележени су снимци интензивног удара града, који делује нешто ситније од оног који се могао видети у граду на Ђетињи. Очекује се да невреме прође до 16 часова. Како дописница Курира јавља, Ужичани су пре кише могли чути дејствовање противградне одбране, а поједини кажу да се чуло десетак испаљивања ракета. У снимцима испод можете видети како је изгледало невреме у Ужицу.

Током дана су ватрогасци-спасиоци из Ужица евакуисали две особе и двомесечну бебу из поплављеног аутомобила на деоници пута Врела-Љубање у Златиборском управном округу, а једна жена је страдала када је услед јаког невремена дрво пало на аутомобил у вожњи у Сомбору.

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Сваки плод је разлупан и на земљи, ово се не памти: Страшно невреме погодило Западну Србију, град величине ораха иништио малине у многим селима

Кафа скупља од 1. јула

Ухапшен Суботичанин због утаје пореза

Изложба Јелене Петровић Луковић и концерт Сање Марковић ансамбла

ССП Ужице: Ужичани на контаминираном терену препуштени сами себи

Несрећа у Ужицу! Девојка пала кроз прозор, хитно пребачена у болницу

Дом здравља Ужице интезивирао превентивне активности

Променљиво облачно и нестабилно, локално могућ град

Одређена прецизна траса аутопута до Црне Горе: Ево куда тачно пролази дионица преко Пештери