Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Izveštaj o 100 dana lokalne vlasti u Užicu – sramno zamajavanje javnosti

Pre 100 dana Narodna stranka Užice skrenula je pažnju javnosti da je u Užicu konstituisana nelegitimna skupština grada, jer nije rezultat slobodne izborne volje građana, već lažnih, protivustavnih izbora, na koje su zaplašeni, prevareni i ucenjeni građani „uterani“.
Svi odbornici i rukovodstvo Grada su deo sistema koji gasi slobodu u Srbiji i podržava kriminal i bezvlašće. Takva, nelegitimna lokalna vlast, podnosi izveštaj povodom 100 dana rada. Saopštenje dato tim povodom predstavlja sramno zamajavanje javnosti koje, radi otrežnjenja, treba da pročitaju svi građani Užica!

U trenutku dok se Užičanima lepi čađ za pluća, a eksplozija u Krčagovu opominje na opštu nebezbednost gasnih objekata „Užice-gasa“, užičko rukovodstvo je zadovoljno svojim radom! Naravno, trenutni saziv lokalnog parlamenta je kontinuitet iste politike, loše uprave, nestručnosti i više puta recikliranih, ali jalovih projektnih ideja. One nisu dobile nikad realizaciju u smislu dobrobiti Užičana, već samo manifestaciju koruptivnih interesa kroz brutalan mehanizam za pljačkanje građana.
Užice je najzagađeniji grad, a veza između ogromnih malverzacija i zdravstvene katastrofe je sve jasnija pod svetlima afere „Užice- gas“.

Narodna straka Užice je upozorila na veliku zdravstvenu i bezebdnosnu ugroženost Užičana. Kao odgovor na burnu reakciju javnosti, kao i na krivične i inspekcijske prijave koje smo podneli, sinhronizovanom akcijom SNS botova, blokirana je Fb stranica Narodna stranka Užice! To se dešava upravo u danu kada smo obavestili javnost da smo podneli Prijavu i zahtev za hitan nadzor Inspekciji Ministarstva rudastva i enrgetike, odeljenju za inspekciju opreme pod pritiskom.
Rukovodstvu Užica, kao i ostalim koji stoje uz Aleksandra Vučića, cenzura je jedini način opstanaka na vlasti. Izveštaj koji su Gradonačelnica i Predsednik gradske skupštine povodom 100 dana vlasti u Užicu podneli, može da se podnese samo u zemlji u kojoj se kritička javnost guši. On sadrži besmislice i ilustraciju provincijalnog udvorištva koje ne zavređuje komentar.

Ivana Parlić
Predsedica Gradskog odbora Narodne stranke

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Ружић о мерама против насиља у школама: Биће повећан број педагога и психолога

ОГЛАСНА ТАБЛА

Биће крцато и весело: Златибор за Нову годину чека 50.000 гостију и пола естраде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Уређен центар не значи да је Златибор изгубио душу: три краве безбрижно шетају Краљевим тргом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Када замирише кућа на: цимет ролнице, идеално за новогодишње празнике ( РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почиње пријава за вантелесну оплодњу са увезеним репродуктивним материјалом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пробни тест 24. марта – све промене у полагању које чекају осмаке

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пијачари без фискалних каса до краја 2023. године

ОГЛАСНА ТАБЛА

За Међународни дан планина награде најбољима у ПСС: Најбоље друштво „Рујно“ Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

ТО Златибор на шестој Туристичкој конференцији „Западна Србија“

ОГЛАСНА ТАБЛА