13.1 C
Uzice
јун 12, 2019
FOTO RAZGLEDNICA NAJAVE I DOGAĐAJI

IZLOŽBA VOJISLAVA NEDELJKOVIĆA U SEVOJNU

Udruženje osoba sa invaliditetom Minimas, Sevojno, poziva Vas na izložbu crteža i kolaža akademskog slikara Vojislava Nedeljković „Zablude percepcije“.

unnamed

Izložba se otvara u utorak 12. oktobra od 19, 30 u holu OŠ Aleksa Dejović u Sevoju, a realizuje se u okviru projekta Kult.Kota Sevojno, čiji je nosilac Udruženje OSI Minimas iz Sevojna. Projekat je podržala Gradska opština Sevojno, a za udruženje Minimas ima dvostruku vrednost; i kao čin aktivne inkluzije osoba sa invaliditetom, ali i praktičan izraz naših  nastojanja da se unapredi kulturni život u našem kraju. Partneri na projektu su OŠ Aleksa Dejović Sevojno i Kancelarija za mlade Sevojno.

Vojislav Nedeljković je akademski umetnik mlađe generacije, koji živi i stvara u Požegi. Pored aktivnog i veoma produktivnog likovnog stvaralaštava, jedan je od omiljenih pedagoga u Požegi, ali svoj multitalenat ispoljava i kroz muziku: basista je u  požeškoj  rok grupi „Inkvizicija “ . Njegovi likovni radovi su deo kolekcije KC Požega ,otkupljeni putem konkursa Ministarstva kulture 2015. nakon izuzetno zahtevne  selekcije Umetničkog saveta Gradske galerije Požega.

Vojislav  Nedeljković će svoje radove na izložbi „Zablude percepcije“ premijerno predstaviti publici, a izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da je to deo našeg projekta u Sevojnu..

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Sunčano i toplo uz moguće naoblačenje

Oglasna Tabla

Provereno najbolji recept za domaći sladoled: Poslastičarske tajne i trikovi za omiljenu poslasticu koja osvežava

Oglasna Tabla

Zlato i dva srebra za užičke penjače na Državnom prvenstvu

Oglasna Tabla