12.7 C
Uzice
октобар 13, 2019
FOTO RAZGLEDNICA NAJAVE I DOGAĐAJI

IZLOŽBA VOJISLAVA NEDELJKOVIĆA U SEVOJNU

Udruženje osoba sa invaliditetom Minimas, Sevojno, poziva Vas na izložbu crteža i kolaža akademskog slikara Vojislava Nedeljković „Zablude percepcije“.

unnamed

Izložba se otvara u utorak 12. oktobra od 19, 30 u holu OŠ Aleksa Dejović u Sevoju, a realizuje se u okviru projekta Kult.Kota Sevojno, čiji je nosilac Udruženje OSI Minimas iz Sevojna. Projekat je podržala Gradska opština Sevojno, a za udruženje Minimas ima dvostruku vrednost; i kao čin aktivne inkluzije osoba sa invaliditetom, ali i praktičan izraz naših  nastojanja da se unapredi kulturni život u našem kraju. Partneri na projektu su OŠ Aleksa Dejović Sevojno i Kancelarija za mlade Sevojno.

Vojislav Nedeljković je akademski umetnik mlađe generacije, koji živi i stvara u Požegi. Pored aktivnog i veoma produktivnog likovnog stvaralaštava, jedan je od omiljenih pedagoga u Požegi, ali svoj multitalenat ispoljava i kroz muziku: basista je u  požeškoj  rok grupi „Inkvizicija “ . Njegovi likovni radovi su deo kolekcije KC Požega ,otkupljeni putem konkursa Ministarstva kulture 2015. nakon izuzetno zahtevne  selekcije Umetničkog saveta Gradske galerije Požega.

Vojislav  Nedeljković će svoje radove na izložbi „Zablude percepcije“ premijerno predstaviti publici, a izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da je to deo našeg projekta u Sevojnu..

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

MUP: Pojačana kontrola prevoza dece

Oglasna Tabla

SBB fondacija u akciji čišćenja u Užicu

Oglasna Tabla

Sve samo da izbegne alko-test: Suvozač istrčao iz kola kad je video saobraćajce, pa bežeći skočio u Drinu

Oglasna Tabla

Učenici Matematičke gimnazije osvojili četiri medalje na takmičenju u Rumuniji

Oglasna Tabla

Ako pojedete samo jabuku dnevno, zaboravićete na lekare: Čuvar srca i zdravlja, bolja od lekova!

Oglasna Tabla

Pravo leto usred oktobra: Danas 28 stepeni, od sledeće nedelje još toplije

Oglasna Tabla

EU PRO predstavlja poziv za dodelu bespovratnih sredstava preduzetnicima, mikro i malim preduzećima na Zlatiboru 14. oktobra

Oglasna Tabla

Uhapšene dve osobe u Požegi zbog više krađa i silovanja stare žene

Oglasna Tabla

Danijela i Saša imaju četvoro dece, a reakcija okoline je često iznenađujuća

Oglasna Tabla