ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Изложба ликовних радова даровитих ученика основних школа

У понедељак 9.октобра у 17 часова у Галерији Рефлектор биће отворена Изложба ликовних радова даровитих ученика основних школа Ужица.

Идеја је потекла од Милана Антонијевића, координатора пројекта, који је, прошле године, остварио сарадњу две школе у којима ради као наставник ликовне културе: ОШ “Стари град” и ОШ “Прва основна школа краља Петра II”, са циљем како би мотивисао ученике да истраже своје потенцијале и дају свој максимум, а да, затим, на изложби, своја постигнућа упореде са ученицима друге школе, и што је још важније, размењују искуства и стварају нове пријатељске и подстицајне односе.

Вођени позитивним искуствима проистеклим из сарадње поменуте две школе на реализацији пројекта, прошле године, одлучили смо да ове године укључимо све основне школе на територији града Ужица. Очекујемо да ћемо тиме остварити још квалитетнију сарадњу, размену искустава и садржаја који ће допринети већој мотивацији наставника и ученика заједно, за промоцију предмета ликовне културе и ликовне уметности уопште. Верујемо како ће заједничким идејама и енергијом свих наставника, овај пројекат бити све квалитетнији, постати традиционалан и репрезентни културни догађај нашег краја којим ћемо се поносити.

Посетиоци ће изложбу моћи да погледају, непосредно пре и после отварања, као и наредна три дана (10. 11. и 12.) октобра, свакога дана у два термина: од 09.30 до 12.30 часова пре подне и од 15.30 до 18.30 послеподне.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Временска прогноза за недељу – 10. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ђорђе у „стојадину“ обишао Европу и остварио дечачки сан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Варали старије суграђане и узимали им хиљаде евра за запрашивање непостојећих стеница

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ако немате идеју шта спремити у току поста, ПРОЈИЦЕ СУ УВЕК ДОБРО РЕШЕЊЕ: Лако се праве, а цела породица ће уживати (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Жесток удес на Копаонику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Плаћено одсуство и за очеве

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фонд ПИО најавио: Од 1. јануара нови услови за одлазак у пензију

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики спољнотрговински плус српске пољопривреде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мистериозне појаве на небу изнад Панчева и Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА