5.5 C
Uzice
децембар 7, 2019
FOTO RAZGLEDNICA IZBORI 2017

IZBORI SEVOJNO 2018 – Ujedinjena opozicija poručuje da će od Sevojna krenuti promene (VIDEO)

SEVOJNO-Očekujemo upravo ono kako se čita i glasi i ime naše liste: Da ujedinjeni pobedimo, za Sevojno! A da Beogradu i ostatku Srbije , pogotovo onom njenom delu koji smatra da Vučić nije nikakav ni vizionar ni misionar koga je sam Bog poslao među Srblje , otvorimo oči, oslobodimo ga straha i pokažemo putokaz, poručili su lideri vodećih stranaka koje čine listu  „Ujedinjeni za Sevojno“.

„U Zapadnoj Srbiji nema straha od diktatorskog režima Aleksandra Vučića i da će „Ujedinjeni za Sevojno“ pobedom nad SNS koalicijom na lokalnim izborima 4. marta pokazati da postoji druga Srbija  i ljudi koji razmišljaju svojom glavom.Srbija u unutrašnjosti izgleda potpuno drugačije od slike koja se građanima Srbije i Sevojna  šalje sa Vučićevih režimskih medija i ona je devastirana, uplašena, ucenjena i naša obaveza kao grupe građana jeste da oslobodimo građane i da se bore za svoja prava, egzistenciju i radna mesta „, rekao je predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović .

Predsednik  DS Užice  Jovan Marković  naglasio je  da je došao trenutak da se upravo  u Sevojnu  dogode promene koje traže građani koji su ,prema anketama,u  80 odsto slučajeva nezadovoljni Vučićevom  vlašću .

“ Učinili smo ono što su građani od nas tražili.Okupili smo sve partije i pokrete koji  u ovom trenutku hoće da se zajedno bore i zalažu se za promenu režima.Sve što je urađeno do 2012. godine i ono što Milan Stamatović još uvek radi u Čajetini,dovoljno dobar je razlog da nas građani podrže,kad naprave razliku šta su imali u protekle četri godine njihove vladavine u Sevojnu, poručio je Marković.

Marković je naglasio i da su Sevojničani u   proteklih nedelja izloženi velikom pritisku kroz  dolazak ministara, funkcionera SNS, estradnih umetnika što sve ima za cilj da zataška nerad, neodgovornost i bahato ponašanje funkcionera SNS i jako loše funkcionisanje opštinske vlasti u protekle četiri godine.

Bivši gradonačelnik Užica podsetio je da je prilikom osnivanja gradske opštine Sevojno ideja bila da prihodi koji se u Sevojnu ostvaruju od privrede budu što više plasirani na pobljšanje kvaliteta života Sevojničana.

„Međutim, dogodilo se da su praktično funkcioneri vlasti koji su zaseli u svoje fotelje potpuno promenili taj koncept. Imamo situaciju da od 18 miliona prihoda koji se ostaruju u Sevojnu oko 13,5 miliona dinara ide na plate zaposlenih u opštini Sevojno, umesto da prihodi budu veći i ulagani u infrastrukturu  „, rekao  je Marković .

Odborničku listu broj 2, GG „Ujedinjeni pobeđujemo, za Sevojno, za Srbiju“ čine „Zdrava Srbija“, DS, DSS, Narodna stranka, LDP i  SDS. Kandidat za predsednika gradske opštine  ove liste je  mašinski inženjer Bogosav Mihailović .

Izvor:zoomue.rs/VESNA ĐUROVIĆ

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

4 najlepše posne čoko – torte za potpuni praznični ugođaj! Odlične su za slave, a jednostavne za spremanje!

Oglasna Tabla

Obuka zaposlenih KJP „Zlatibor“ za pružanje prve pomoći sa pokaznom vežbom

Oglasna Tabla

Velika rekonstrukcija srednjovekovne tvrđave na Đetinji

Oglasna Tabla

Vahida Đedović brutalno razotkrila sve maske današnjeg roditeljstva

Oglasna Tabla

„1 od 5 miliona Užice” organizuje akciju prikupljanja potpisa za obustavljanje sudskog i političkog progona Aleksandra Obradovića

Oglasna Tabla

Podela auto sedišta deci rođenoj u drugoj polovini ove godine (VIDEO)

Oglasna Tabla

Prste da poližete: Četiri ideje za posni doručak!

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za subotu – 7. decembar

Oglasna Tabla

KONAČNO: Posle pola veka MOSI igre održaće se u Užicu 2022. godine (VIDEO)

Oglasna Tabla