10.1 C
Uzice
октобар 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA IZBORI 2017

IZBORI SEVOJNO 2018 – Ujedinjena opozicija poručuje da će od Sevojna krenuti promene (VIDEO)

SEVOJNO-Očekujemo upravo ono kako se čita i glasi i ime naše liste: Da ujedinjeni pobedimo, za Sevojno! A da Beogradu i ostatku Srbije , pogotovo onom njenom delu koji smatra da Vučić nije nikakav ni vizionar ni misionar koga je sam Bog poslao među Srblje , otvorimo oči, oslobodimo ga straha i pokažemo putokaz, poručili su lideri vodećih stranaka koje čine listu  „Ujedinjeni za Sevojno“.

„U Zapadnoj Srbiji nema straha od diktatorskog režima Aleksandra Vučića i da će „Ujedinjeni za Sevojno“ pobedom nad SNS koalicijom na lokalnim izborima 4. marta pokazati da postoji druga Srbija  i ljudi koji razmišljaju svojom glavom.Srbija u unutrašnjosti izgleda potpuno drugačije od slike koja se građanima Srbije i Sevojna  šalje sa Vučićevih režimskih medija i ona je devastirana, uplašena, ucenjena i naša obaveza kao grupe građana jeste da oslobodimo građane i da se bore za svoja prava, egzistenciju i radna mesta „, rekao je predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović .

Predsednik  DS Užice  Jovan Marković  naglasio je  da je došao trenutak da se upravo  u Sevojnu  dogode promene koje traže građani koji su ,prema anketama,u  80 odsto slučajeva nezadovoljni Vučićevom  vlašću .

“ Učinili smo ono što su građani od nas tražili.Okupili smo sve partije i pokrete koji  u ovom trenutku hoće da se zajedno bore i zalažu se za promenu režima.Sve što je urađeno do 2012. godine i ono što Milan Stamatović još uvek radi u Čajetini,dovoljno dobar je razlog da nas građani podrže,kad naprave razliku šta su imali u protekle četri godine njihove vladavine u Sevojnu, poručio je Marković.

Marković je naglasio i da su Sevojničani u   proteklih nedelja izloženi velikom pritisku kroz  dolazak ministara, funkcionera SNS, estradnih umetnika što sve ima za cilj da zataška nerad, neodgovornost i bahato ponašanje funkcionera SNS i jako loše funkcionisanje opštinske vlasti u protekle četiri godine.

Bivši gradonačelnik Užica podsetio je da je prilikom osnivanja gradske opštine Sevojno ideja bila da prihodi koji se u Sevojnu ostvaruju od privrede budu što više plasirani na pobljšanje kvaliteta života Sevojničana.

„Međutim, dogodilo se da su praktično funkcioneri vlasti koji su zaseli u svoje fotelje potpuno promenili taj koncept. Imamo situaciju da od 18 miliona prihoda koji se ostaruju u Sevojnu oko 13,5 miliona dinara ide na plate zaposlenih u opštini Sevojno, umesto da prihodi budu veći i ulagani u infrastrukturu  „, rekao  je Marković .

Odborničku listu broj 2, GG „Ujedinjeni pobeđujemo, za Sevojno, za Srbiju“ čine „Zdrava Srbija“, DS, DSS, Narodna stranka, LDP i  SDS. Kandidat za predsednika gradske opštine  ove liste je  mašinski inženjer Bogosav Mihailović .

Izvor:zoomue.rs/VESNA ĐUROVIĆ

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Krivična prijava za Užičanina zbog nedozvoljenog prometa duvana

Oglasna Tabla

Penzionerima 5.000 dinara oko 5. novembra

Oglasna Tabla

Nauka dokazala: Žene koje puno galame žive duže i puno su srećnije u životu

Oglasna Tabla

Evo kako je nastala “Krvava bajka“: Jedna od najtužnijih pesama, nastala iz kragujevačke tragedije

Oglasna Tabla

Miloš Milićević, gitarista užičkog Mehanizma, najbolji na Mobil Demo Festu

Oglasna Tabla

Zbog radova na rekonstrukciji Ulice Nikole Pašića, narednih dana saobraćaj će se odvijati otežano

Oglasna Tabla

Najavljene izmene zakona o zaštiti prirode

Oglasna Tabla

Kako da se hranite zdravo uprkos brzom tempu života?

Oglasna Tabla

LEKCIJA PONOSA I HRABROSTI SA KOSOVA: Andrija Simić iz Lapljeg Sela: Moja kuća nije na prodaju!

Oglasna Tabla